StayAwesome No.1, designtafeltje

1-12-2014

  • StayAwesome No.1
  • StayAwesome No.1
  • StayAwesome No.1
  • StayAwesome No.1

StayAwesome is een jong bedrijf dat voortdurend op zoek is naar originele producten om te produceren en op de markt te brengen. Op deze manier willen zij een awesome lifestyle voor de mens creëren.

StayAwesome No.1

StayAwesome No.1 is een designtafeltje dat men kan gebruiken in het park, de tuin maar vooral op het strand. Voor het ontwerp van het tafeltje is StayAwesome in samenwerking getreden met ontwerper Rogier Daamen. Het tafeltje ziet eruit alsof er een schep in het zand gestoken staat. Naast dat het tafeltje er origineel uitziet, bespaart het veel ruimte en zorgt het ervoor dat eten en drinken niet in het zand terecht komen.

Productie

StayAwesome werkt samen met Inmade, een producent binnen het gevangeniswezen in Nederland. Het is een fabriek in Alphen a/d Rijn waar de gevangenen verantwoordelijk zijn voor de productie van StayAwesome No.1. De gevangenen krijgen zo de mogelijkheid om hun leven te beteren. StayAwesome No.1 is op dit moment de enige in zijn soort en binnenkort ook verkrijgbaar in hun webshop.

Bron: www.facebook.com/stayawesomecompany

Website: www.stayawesome.nl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.