Starbucks Now | Starbucks onthult hun express winkelervaring in Beijing

25-7-2019

  • StarbucksNowStarbucksNow
  • StarbucksNowStarbucksNow
  • StarbucksNowStarbucksNow
  • StarbucksNowStarbucksNow
  • StarbucksNowStarbucksNow

Starbucks opende onlangs zijn eerste Starbucks Now™ vestiging, een innovatieve, express retail-ervaring die de fysieke en digitale contactpunten van Starbucks naadloos integreert. Door de kenmerkende Starbucks-caféomgeving te combineren met Mobile Order & Pay en Starbucks Delivers™, kunnen klanten en bezorgers hun favoriete drankjes en eten gemakkelijk bij Starbucks gebruiken en ophalen.

Starbucks Now

De Starbucks Now vestiging heeft een locatie in het hart van het financiële district van Beijing en is de eerste ‘express’ locatie van het bedrijf waar men een nieuw niveau van gemak en snelheid aanbiedt om te voldoen aan de behoeften van de moderne stedelijke levensstijl van vandaag in China. “De Starbucks Now vestiging is een bewijs van onze inzet voor het leveren van innovatieve klantervaringen door middel van nieuwe winkelformules”,  zegt Leo Tsoi, Chief Operating Officer en President van Starbucks China Retail. “Deze nieuwe aanpak voor winkelformules en -ontwerpen biedt ons een platform om klanten een snelle en handige winkelervaring te bieden die past bij hun levensstijl onderweg.”

Een totale transformatie van de bestel- en pick-up ervaring

Klanten die de vestiging binnenkomen, worden door een Starbucks-barista bij een verhoogde balie begroet om geholpen te worden bij het bestellen of het afhalen van bestellingen. Ze kunnen kiezen uit een menu met ter plekke gemaakte drankjes die zijn afgestemd op de on-the-go-customer of uit het assortiment van populaire etenswaren. Binnen zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar voor klanten die ervoor kiezen om te blijven en te ontspannen met hun favoriete eten en drinken.

For delivery riders, a dedicated area for Starbucks Delivers orders enables quick and easy pickup supported by baristas offering the unparalleled best-in-class Starbucks Experience. Fulfilled Starbucks Now and Starbucks Delivers online orders will be placed in a safe and secure in-wall system with a designated pickup portal associated with each order.

Voor de bezorgers is er een speciaal gebied waar ze snel en makkelijk hun bestellingen kunnen ophalen bij barista’s. Bestellingen die online via Starbucks Now en Starbucks Delivers worden geplaatst in een beveiligd in-wall systeem met een aangewezen pick-up portaal voor elke bestelling.

Deze vestiging heeft ook de mogelijkheid om te dienen als een gecentraliseerd verzendcentrum voor bezorgorders binnen een bepaalde straal, zodat Starbucks-barista’s in aangrenzende cafés zich voornamelijk kunnen richten op het leveren van uitzonderlijke service aan klanten. Tijdens piekmomenten worden de Starbucks Delivers drankjes handgemaakt door barista’s uit de kuiken van deze Starbucks Now vestiging.

Innovatie met de snelheid van China

Als een koploper op het gebied van koffie, diep geworteld in China, blijft Starbucks voor China zijn digitale mogelijkheden en aanbiedingen uitbreiden om de verwachtingen van zijn Chinese klanten te kunnen overtreffen. In mei 2019 introduceerde Starbucks in China de mobiele bestel- en betaalervaring van Starbucks Now in 300 winkels in Beijing en Shanghai. Sinds de introductie is het programma uitgebreid naar Hangzhou en Nanjing en wordt het nu aangeboden in meer dan 1.300 winkels in vier steden.

De lancering van de eerste Starbucks Now vestiging is de nieuwste mijlpaal in de voortdurende inspanningen van het bedrijf om zijn digitale ervaringen voor klanten in China te verbeteren via unieke en handige winkelformules. Het bedrijf is van plan nieuwe Starbucks Now vestigingen te openen in drukbezochte gebieden, waaronder bedrijfs- en transporthubs, en in nieuwe steden in China.

Website: Starbucks

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.