Starbucks lanceert Bar Mixato in Shanghai | Nieuwe cocktailbar zorgt voor aanbod in de avonduren

29-10-2019

  • Bar Mixato in Starbucks Reserve Roastery Shanghai
  • A Matcha Drama at Bar Mixato
  • A Nitro Coffee Martini at Bar Mixato
  • Bar Mixato in Starbucks Reserve Roastery Shanghai

Starbucks lanceert Bar Mixato in het Starbucks Reserve Roastery Shanghai. Deze nieuwe cocktailbar zorgt voor een beter aanbod in de avonduren in dit Chinese ‘koffiewonderland’ door het combineren van speciaal koffie-vakmanschap met het maken van bijzondere koffie & thee cocktails. Hiermee willen ze de multi-zintuiglijke ervaring van het Chinese koffiewonderland verder verbeteren en nieuw aanbod in de avond en nacht te creëren die zowel koffieliefhebbers als barbezoekers zal boeien. Bar Mixato biedt een volledig barmenu, in Shanghai staan wel 11 nieuwe innovatieve cocktails op basis van koffie en thee op het menu, speciaal gemaakt en alleen verkrijgbaar bij de Shanghai Roastery. Klassieke cocktails, Italiaanse aperitivo, wijn, bier van de tap en mocktails zijn ook beschikbaar, evenals een ‘bites’ menu die gasten kunnen combineren met hun favoriete cocktails. Het menu wordt elk kwartaal vernieuwd op basis van de smaken van nieuwe koffie van deze Starbucks Reserve.

Bar Mixato in het Starbucks Reserve Roastery Shanghai

“The Roastery loopt al sinds de opening twee jaar geleden voorop en hier kun je de inspanningen van Starbucks om fantasierijke ervaringen te creëren goed waarnemen”, zegt Belinda Wong, voorzitter en CEO van Starbucks China. “De lancering van Bar Mixato verhoogt de ervaring in de late avond ook met de bijzondere fusion van koffie en cocktail art, we blijven onze gasten nu de hele dag verrassen met unieke Starbucks-ervaringen. Als Starbucks Innovation Lab in China, blijven we het Starbucks Reserve Roastery gebruiken om nieuwe producten en aanbiedingen, waar onze Chinese gasten dol op zijn, te testen en geleidelijk op te schalen.” Alles bij elkaar heeft Starbucks zeven Bar Mixatos gelanceerd in Starbucks Reserve vestigingen in Shanghai, Beijing, Tianjin en Shenzhen sinds het concept in mei voor het eerst in China werd geïntroduceerd.

Bar Mixato vind je op de tweede verdieping van het Starbucks Reserve Roastery. De bar werd ontworpen door Starbucks global design officer, Liz Muller. Zij werd geholpen door Timothee Becqueriaux, winnaar van de wereldwijd prestigieuze Chivas Bartender Competition 2019 (regio China) en zijn team van meer dan 20 getalenteerde cocktailshakers, die niet alleen experts zijn in het mixen van cocktails, maar ook liefhebbers van koffie en thee. Van het gebruik van ingrediënten tot mengtechnieken, ze interpreteren traditionele cocktails opnieuw waarmee ze dranken met een unieke smaak en esthetische profielen creëren. Deze cocktails bieden hun gasten een ongekende ervaring!

Website: Starbucks

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.