Sprookjesachtige bruidstaart met projection mapping

11-6-2015

Disney brengt bruidstaarten op een magisch nieuw niveau met interactieve taarten die klassieke Disney verhalen vertellen. Ze creëerden deze grote sprookjesachtige bruidstaart met behulp van projection mapping.

Sprookjesachtige bruidstaart met de videoboodschap ‘and they will live happily ever after…’

Het is gewoon een eenvoudige witte taart zonder franje, die op het moment suprême oplicht met beelden die op de taart worden geprojecteerd. Zoals je kunt zien in de video lijken de animaties langs de taartlagen naar beneden te scrollen wat een bekend Disney tintje toevoegt aan het feest. Met een bruidstaart als deze, leeft iedereen toch nog lang en gelukkig?

Videoprojecties kunnen worden gebruikt om ervaringen te creëren

Recent schreven we over het artistieke collectief ‘Skull Mapping‘ van Antoon Verbeeck en Filip Sterckx, zij creëerden een cartoon in en rond het bord. Door te spelen met beweging binnen de projecties creëerden ze optische illusies op de tafel. Eerder schreven we over restaurant Sublimotion op Ibiza, dat ook gebruik maakt van video projecties voor een totale ervaring. Wanneer gaan we in Nederland de eerste voorbeelden zien?

Website: Inside the Magic

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.