Spider-Verse Whopper bij Burger King in Amerika

22-5-2023

  • Spider-Verse Whopper available at Burger King in the USA

Burger King® geeft fans een heldhaftige versie van de iconische Whopper, geïnspireerd op de langverwachte film “Spider-Man™: Across the Spider-Verse”. Sinds 15 mei kunnen gasten van Burger King voor een beperkte tijd genieten van een “Spider-Verse” Whopper® en “Spider-Verse” Sundae in heel Amerika.

We zijn benieuwd of Burger King in Nederland ook aandacht besteed aan deze film!

Leestijd: 2 minuten

Spider-Verse Whopper

De nieuwste Whopper innovatie is ontwikkeld ter ere van de komende bioscooprelease van Sony Pictures Animation’s Spider-ManTM: Across the Spider-Verse, het volgende hoofdstuk in de hitfilm franchise die op 2 juni wereldwijd in de bioscoop te zien zal zijn.

De Spider-Verse Whopper is van 15 mei tot 21 juni verkrijgbaar in deelnemende restaurants in heel Amerika en heeft een rood broodje met zwarte sesamzaadjes, geïnspireerd op de geweldige web-slingeraar, samen met gesmolten Zwitserse kaas en alle traditionele Whopper-toppings. Gasten van Burger King kunnen de Spider-Verse Whopper op hun eigen manier samenstellen met persoonlijke aanpassingen – inclusief de toevoeging van knapperige bacon – waardoor er bijna evenveel combinatiemogelijkheden zijn als er Spider-Verses zijn. Naast de gegrilde “Spider-Verse” Whopper, kunnen gasten en Spider-ManTM fans deze zomer ook genieten van een “Spider-Verse” Sundae, met softijs en een combinatie zwarte en rode chocolade snoepjes.

Restaurant transformaties wereldwijd

Naast de “Spider-Verse” Whopper en “Spider-Verse” Sundae op deelnemende locaties in heel Amerika, zal de Spider-Verse vanaf vandaag ook bepaalde Burger King locaties over de hele wereld overnemen. Met interactieve ontwerpen die gasten en fans binnen de actievolle “Spider-Verse” plaatsen – zoals een restaurant en drive thru takeover en “Instagram-able” gebieden waar gasten zich kunnen onderdompelen in de “Spider-Verse” – zijn de getransformeerde restaurants te vinden in onder andere New York City (Astoria, Queens), Frankrijk, Verenigde Arabische Emiraten en Brazilië.

“Burger King is een iconisch en wereldwijd merk, waardoor ze de perfecte partner zijn voor onze Spider-Verse film. Hun passie voor geweldige creativiteit heeft ertoe geleid dat ze met leuke en fantasierijke promoties zijn gekomen, waardoor fans bij een aantal lokale Burger King restaurants binnen kunnen stappen en zich even kunnen onderdompelen in het ‘Spider-Verse’,” aldus Jeffrey Godsick, EVP, Global Partnerships & Brand Management en Head of Location Based Entertainment, Sony Pictures Entertainment.

Voor meer informatie over de “Spider-Verse”-geïnspireerde menu-aanvullingen en om het dichtstbijzijnde deelnemende restaurant te vinden, bezoek hun website.

We schreven vaker over inspiratie vanuit Burger King.

Website: Burger King

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.