Spelen en bouwen met je flesjes

1-10-2014

  • Pinar Sut packaging by Bora Yildirim via Behance.netPinar Sut packaging by Bora Yildirim via Behance.net
  • Pinar Sut by Bora Yildirim via Behance.netPinar Sut packaging by Bora Yildirim via Behance.net
  • Pinar Sut by Bora Yildirim via Behance.netPinar Sut packaging by Bora Yildirim via Behance.net

Na het drinken van melk of sap, spelen met de verpakking. Deze flaconverpakking, ontworpen door Bora Yildirim, heeft als belangrijkste functie dat de verpakking hergebruikt kan worden nadat het drankje is opgedronken. De Pinar Sut flessen komen in twee vormen die samen omgevormd kunnen worden tot leuke ontwerpen. De deksels en de lege flacons kunnen aan elkaar bevestigd worden en omgetoverd worden tot bijvoorbeeld bloemen en robots. Op deze manier worden kinderen gestimuleerd om hun drankje snel op te drinken, zodat ze kunnen gaan spelen. Leuk om te serveren in cafés en op terrassen waar veel jonge ouders met hun kinderen komen. De verpakking is nog niet in productie genomen maar het lijkt ons echt iets voor gezonde kinderdrankjes.

Natuurlijk hebben we al eerder producten gespot die gericht zijn op kinderen. Zo zagen we in 2013 een Happy Meal kijkdoos en in 2014 een inspiratie gids voor kindvriendelijke horeca, vol met presentatie-ideeën en menu-tips voor kinderen, gelanceerd door Horeca Vlaanderen en Vlaanderen Lekker Land. Je kunt zelf ook zoeken op interactieve ideeën voor kinderen: vul ‘kinderen’ in op het zoekveld op onze website en vind een hoop inspiratie omtrent kinderen.

Website: Behance.net

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.