Sofitel nodigt gasten uit om ‘Live The French Way’ te ervaren

7-6-2019

  • Copyrights: Charlotte Wales#LiveTheFrenchWay - Copyrights: Charlotte Wales
  • Copyrights: Charlotte Wales#LiveTheFrenchWay - Copyrights: Charlotte Wales
  • Copyrights: Charlotte Wales#LiveTheFrenchWay - Copyrights: Charlotte Wales
  • Copyrights: Charlotte Wales#LiveTheFrenchWay - Copyrights: Charlotte Wales
  • Copyrights: Charlotte Wales#LiveTheFrenchWay - Copyrights: Charlotte Wales

De nieuwe, wereldwijde merkcampagne viert de Franse roots van Sofitel en biedt een moderne spin aan design, gastronomie, kunst & cultuur, welzijn en meer. Als internationaal luxe hotelmerk dat zijn oorsprong heeft in Frankrijk, is Sofitel Hotels & Resorts een gerenommeerde internationale ambassadeur van Franse stijl en ‘art de vivre’. ‘Live The French Way’ is de merkbelofte van de campagne en brengt hulde aan de Franse oorsprong van Sofitel, toont de eeuwige allure van de Franse stijl en versterkt de aloude positie van het merk als ambassadeur van Franse ‘art de vivre’ over de hele wereld.

‘Live The French Way’ | Wereldwijde merkcampagne voor Sofitel Hotels & Resorts

“Het doel van ‘Live the French Way’ is om de positie van Sofitel in het luxe segment te versterken en de sterke punten te benutten, terwijl het merk ook van zijn concurrenten wordt onderscheiden en een gevoel van moderniteit in het merk wordt geïnjecteerd. We denken dat de gasten graag authentieke Franse accenten willen ervaren door middel van een luxueuze reis naar de wereld van Sofitel, waar ze ook naartoe reizen”, aldus Steven Taylor, Chief Marketing Officer van Accor.

De merkcampagne, die het hele jaar door nieuwe gastervaringen introduceert, werd in samenwerking met BETC ETOILE ROUGE gemaakt, een full-service bureau voor strategische, creatieve en productie-expertise biedt voor luxe, mode, schoonheid en horecamerken. De campagne integreert de beste Franse passies, met exclusieve en geïnspireerde samenwerkingen in film, muziek en eten. De gevierde fotograaf en regisseuse Charlotte Wales wilde een video creëren die reizigers het gevoel geven dat ze chique en fantastische ervaringen kunnen beleven in de hotels en resorts.  De video is geschoten op locaties in Frankrijk en China en nodigt Sofitel-gasten uit om de Franse manier van leven op een authentieke manier te ervaren. De stem van de campagne ‘Live The French Way’ is niemand minder dan het pop-icoon van Frankrijk, Clara Luciani. Deze zangeres wordt beïnvloed door zowel Françoise Hardy als door Nico en Patti Smith en is een zeer creatieve, productieve en vertederende kunstenaar. Clara’s originele nummer, ‘En Voyage’, werd exclusief voor Sofitel geschreven en opgenomen. Bekijk de video en muziek:

Het artikel gaat verder onder de video!

‘Dîners Extraordinaires by Yannick Alléno’ | Teken van het Franse culinaire erfgoed van Sofitel

Een van de meest bijzondere elementen van ‘Live the French Way’ is de introductie van ‘Les Dîners Extraordinaires’, waarmee het Franse culinaire erfgoed van Sofitel wordt versterkt met een uiterst luxueus tintje. Celebrity Chef Yannick Alléno creëert een unieke maaltijdervaring en presenteert het beste van de moderne Franse keuken in spectaculaire, cultureel rijke omgevingen over de hele wereld.

De campagne komt tot leven op sociale netwerken via de hashtag #LiveTheFrenchWay

Moderne luxe reiziger worden uitgenodigd om bij Sofitel Hotels & Resorts te komen eten, slapen, genieten, verblijven, feesten en de Franse manier van leven te ervaren door het design, de gastronomie, de kunst en cultuur en de wellness. Bij aankomst worden de gasten in het Frans begroet door medewerkers van Sofitel die op maat gemaakte kleding dragen, gemaakt door de Parijse modeontwerper Léa Peckre. Je zintuigen worden geprikkeld door de geur van ‘Essence de Sofitel’, gecreëerd door de beroemde parfumeur Lucien Ferrero, die door de lobby van het hotel en de openbare ruimtes zweeft. DJ Mosey verzorgt de ‘Sofitel Sound Signature’.

Website: Accor

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.