SnowPage symboliseert de kerstgedachte van de Peninsula Hotels

21-12-2015

De Peninsula Hotels zijn klaar voor het Kerst seizoen. De SnowPage, hun vakantie mascotte en een limited edition sneeuwpopje is te koop voor de Make-A-Wish Foundation®.

SnowPage, de ambassadeur voor het ultieme vakantiegevoel

SnowPage is ‘dressed to impress’ voor de fondsenwerving campagne van de Peninsula Hotels dit Kerst seizoen. De SnowPage is modieus gerestyled door het luxe speelgoed en kunstcollectief Papinee. Zij creëerden een limited edition van slechts 300 SnowPages voor elk hotel, deze worden verkocht aan hun gasten en alle winst wordt gedoneerd aan de Make-A-Wish Foundation®. En gasten die een SnowPage kopen hebben de kans om een ultieme Peninsula ervaring te winnen met de ‘Golden Tickets’, die verstopt zitten in sommige SnowPage dozen. De Golden Tickets zijn diverse prijzen voor het hele gezin.

Papinee creëerde de SnowPages

Papinee heeft de 10 limited edition SnowPages met de hand gemaakt. De sneeuwpoppen zijn  gekleed in prachtig geborduurde kostuums geïnspireerd op de kunst, cultuur en architectuur van elke Peninsula bestemming. De SnowPage popjes zijn gemaakt met oog voor detail, in een levendige stijl en van luxe stoffen.

De SnowPage van het Peninsula Hong Kong is gekleed in een donkere marine blauwe jas, met geborduurde vintage neon motieven. Het Peninsula Beijing Hotel heeft een SnowPage die een signature pet en een jas met een traditionele Chinese draak erop draagt. De SnowPage uit New York is in rood, wit en blauw uitgevoerd met een vleugje van de Art Deco movement in New York, terwijl de SnowPage uit Tokyo een klassieke kersenbloesems-versierde kimono draagt.

 

Website: The Peninsula Hotels 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.