Slow Cow relaxdrink

11-9-2015

 

Slow Cow relaxdrink geeft rust in het hoofd.

Slow Cow is ontwikkeld door drie hyperactieve stressvolle ondernemers. Ze zochten, en vonden, een alternatief voor energiedrankjes. Een drankje dat helpt te ontspannen, focussen en concentreren. Samen met verschillende partners en investeerders lanceerden ze Slow Cow in 2008 in Canada.

Slow Cow ingrediënten en effect

Slow Cow bevordert het gevoel van natuurlijke rust. Het drankje veroorzaakt geen slaap of vermoeidheid en is niet het tegenovergestelde van een energy drink. Slow Cow is ontwikkeld in Québec Canada en bevat bijna geen calorieën, geen cafeïne, geen suiker en geen conserveringsmiddelen. Het drankje bevat extracten van groene thee, valeriaan, kamille, passiebloem, linde, citroengras, kalium en natrium.

Alternatief

De makers presenteren de frisdrank als een alternatief voor het gejaagde tempo, de adrenaline en race tegen de klok van alledag. Qua smaak had het van ons iets minder zoet gemogen, maar dat zal waarschijnlijk liggen aan onze beperkte energydrinkconsumptie. Het is in ieder geval een interessant alternatief voor middelbare scholieren die regelmatig strak staan van de cafeïne en suikerbommetjes die ze in grote hoeveelheden tot zich nemen.

Mascotte

In de campagne van Slow Cow speelt mascotte Harry een hoofdrol. Hij heeft als missie om het Nederlandse volk helpen te relaxen in hun dagelijks leven dat steeds meer stressvol wordt. Door zijn ontdekkingen herinnert hij ons voortdurend zijn boodschap “Het is belangrijk en dringend om een coole levensstijl aan te nemen”. Harry is de kampioen van ‘cool’ en relax zijn. Hij belichaamt de afstandelijkheid en rust in alle situaties.

Website: SlowCowNL

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.