Slimme kluis

25-1-2016

Een nieuwe cash afstortservice voor ondernemers, CAS, is door G4S geïntroduceerd. CAS, een slimme kluis waar de inhoud van de kassa in gestort kan worden. De afstortservice telt automatisch elk biljet, controleert het op echtheid en schrijft het bij op de bankrekening. Als CAS bijna vol is, komt er automatisch een seintje binnen bij G4S en wordt de inhoud opgehaald.

“Het werd hoog tijd voor een modern alternatief voor storten bij de bank”, vertelt Bas Rodenberg, commercieel directeur G4S Cash Solutions. “Als het aan ons ligt, wordt CAS de contante versie van het pinapparaat. Een onafscheidelijk duo in iedere winkel.’ Ondernemers kunnen door CAS veilig en efficiënt de omzet beheren, los van de hoogte van de omzet en zonder onderscheid tussen contant en elektronisch geld. “Contante betalingen blijven,” zegt Rodenberg. “Uit recent onderzoek blijkt dat Nederlanders nog steeds de helft van de toonbankbetalingen contant afrekenen. De grote hoeveelheid cash die dagelijks in de horeca en bij winkeliers over de toonbank gaat, vraagt om goed georganiseerd betalingsverkeer”.

Slimme kluis past in toekomstgericht ondernemen

Rodenberg legt uit waarom CAS juist op de Horecava werd gelanceerd: ‘G4S ziet samenwerking met hun klanten en ketenpartners als sleutel tot een veiligere wereld. Daarom hebben brancheverenigingen eerder dit jaar meegedacht over de behoefte van ondernemers met cash in de zaak, omdat zij als geen ander weten wat er speelt.” Dus niet meer op wisselende tijdstippen met het geld in ‘onopvallende’ boodschappentassen naar de bank om het af te storten.

Meer informatie over CAS® is te vinden op safe-express.nl.

Website: G4S

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.