SKYE Hotel Suites Parramatta | Met je mobiel de hotelkamer openen

6-12-2017

In het nieuwe vijf sterren hotel SKYE Hotel Suites Parramatta in Sydney, Australië, is de traditionele hotel keycard vervangen. Gasten maken daar gebruik van een mobiele app die het mogelijk maakt deuren te openen door simpelweg je mobiel te gebruiken. Het voordeel? Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je je keycard vergeet. Nadeel: zorg ervoor dat je mobiele telefoon altijd opgeladen is!

SKYE Hotel Suites Parramatta

Het hotel werkte samen met ASSA ABLOY Hospitality and Intelity om deze state-of-the-art technologie werkende te krijgen in de 72 appartement-stijl suites van het complex. Door de mobiele app van Intelity te downloaden kan je iPhone of Samsung nu dus ook functioneren als hotelkamersleutel.

“In dit hotel willen we gasten een zo’n modern en chique mogelijke ervaring bieden, daarom was het ook logisch voor ons om deze nieuwe technologie toe te passen. Het is één van hedendaags meest populaire trends als het aankomt op service bieden aan gasten binnen de horeca”, aldus Wayne Taranto, directeur hotel & suites bij SKYE Hotel Suites Parramatta. Het systeem zorgt er verder voor dat er minder rijen ontstaan bij het inchecken, gasten hoeven niet meer te wachten tot ze een sleutel toegereikt krijgen. Dit gaat allemaal digitaal en is volledig veilig.

Website: SKYE Hotel Suites Parramatta

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.