SIRO One Za’abeel | Hotel met Fitness Lab opent Q4 2023 in Dubai

21-3-2023

  • SIRO One Za'abeel state-of-the-art Fitness LabSIRO One Za'abeel state-of-the-art Fitness Lab
  • SIRO One Za'abeel opens Q4 in Dubai - exteriorSIRO One Za'abeel opens Q4 in Dubai - exterior

Eind 2022 heeft Kerzner International Holdings Limited (‘Kerzner’), de eigenaar van het iconische Atlantis Resorts & Residences en de ultra-luxe One&Only Resorts wereldwijd, de eerste vestiging van hun SIRO One Za’abeel hotel aangekondigd. Het lifestyle- en fitnessmerk opent het eerste hotel in Q4 2023. De locatie van het eerste hotel van het SIRO-merk is in het hart van One Za’abeel, het ontwikkelingsgebied van Dubai. One Za’abeel wordt ontwikkeld door Ithra Dubai, een volledige dochteronderneming van Investment Corporation of Dubai. Een tweede SIRO hotel in Montenegro moet in 2024 open gaan.

Leestijd: 4 minuten

Trainingsprogramma’s voor herstel, voeding en welzijn bij SIRO One Za’abeel

SIRO heeft ook een volgend lid van haar ambassadeursprogramma ‘Team SIRO’ aangekondigd. De Brits-Somalische professionele bokser, Ramla Ali, voegt zich bij het voetbalteam A.C. Milan en de Britse Olympische zwemmer Adam Peaty, die elk een adviserende rol spelen in de ontwikkeling van de op maat gemaakte trainingsprogramma’s tot herstel, voeding en welzijn van SIRO.

Kerzner zag een gat in de markt en gaat met een SIRO hotelketen een gedurfde nieuwe, gastvrijheidservaring bieden aan gasten. Ze anticiperen op de behoeften van reizigers en nodigen hen uit voor ‘Live the Journey’, met op maat gemaakte programma’s en behandelingen ontwikkeld door specialisten in fitness, geestelijke gezondheid, voeding en slaap. SIRO One Za’abeel is ontworpen om gasten te helpen hun mentale en fysieke prestaties te verbeteren in een ondersteunende, ambitieuze omgeving. In Dubai wordt de eerste stap gezet om met de SIRO hotels een geheel nieuw, wereldwijd, lifestyle-gedreven merk neer te zetten.

De SIRO ervaring

SIRO One Za’abeel, een bestemming voor fitness en herstel, zal holistische fitness- en welzijnsprogramma’s aanbieden, in een stilistische ontworpen hotelomgeving met een prachtig uitzicht op de skyline van Dubai. Gasten hebben toegang tot topfaciliteiten, terwijl ze deskundige begeleiding en coaching krijgen van een team van fitness- en welzijnsexperts. De programma’s richten zich op vijf pijlers: fitness, voeding, slaap, herstel en mindfulness.

Gasten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis 3D-lichaamsscan om hun fysieke conditie te evalueren, waardoor het coachingteam van het hotel gegevens krijgt om persoonlijke programma’s te ontwikkelen, afgestemd op individuele behoeften en doelen. Geïntegreerde digitale technologie, waaronder een speciale app, ondersteunt gasten tijdens hun verblijf; van mobiel inchecken tot voedingscontrole, gamificatie en het bijhouden van vitaliteit.

Hypermoderne fitnessclub

Een ultramoderne fitnessclub vormt de kern van het hotel en is verspreid over twee verdiepingen, met een fitnessruimte van minimaal 1.000 m2 en ruimte voor yoga en meditatie, evenals ruimtes voor groepslessen, andere faciliteiten zijn kracht en conditie, cardio en free weight zones, tot ruimtes voor HIIT, fietsen, boksen en Pilates.

Gespecialiseerde trainers, coaches, voedingsdeskundigen en technici staan klaar in SIRO One Za’abeel om gasten te helpen bij het maken en handhaven van een gezonde levensstijl. De kamers zijn voorzien van de nieuwste technologie om een herstellende slaap te bevorderen, waaronder slimme Aero Plush matrassen en slimme gordijnen die verbonden zijn met de SIRO app wekker en die een paar momenten voordat het alarm afgaat geleidelijk opengaan zodat natuurlijk licht de kamer vult. Het alarm wordt ingesteld op het slaap-waakritme van de gast, dit om je jetlag te verminderen en het lichaam aan te moedigen om uitgeruster wakker te worden.

Recovery Lab in het SIRO One Za’abeel

SIRO gaat ook een speciaal Recovery Lab aanbieden voor een reeks gespecialiseerde welzijnsbehandelingen. Geavanceerde technologieën zoals cryotherapie, infrarood- en zuurstoftherapie en een reeks ondersteunende behandelingen zoals fysiotherapie, acupunctuur en stretching. Toegewijde mindfulness coaches bieden workshops en specifieke lessen in ademhaling, meditatie en visualisatie.

Integratie in de lokale gemeenschap

Integratie met de lokale gemeenschap is een belangrijke ambitie voor elk SIRO hotel, te beginnen met SIRO One Za’abeel. Het merk ontwikkelt een samenwerkingsstrategie om sportactiviteiten en educatieve mogelijkheden voor lokale gemeenschappen aan te bieden. Bovendien zal SIRO op elke bestemming unieke excursies aanbieden om het uithoudingsvermogen te testen en de lokale omgeving te ontdekken door middel van sporten als fietsen, zeilen, wandelen, klimmen en kitesurfen. In Dubai zal SIRO One Za’abeel fietsen in het gebied van de Al Qudra meren, wandelen in het Hatta gebergte en paddle boarding in de Arabische Golf aanbieden.

We schreven vorig jaar over het luxe resort en exclusieve privéwoningen van One&Only Moonlight Basin in Big Sky. Ook van Krezner.

Website: SIRO One Za'abeel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.