Share Mini Moët | Duurste sixpack in de wereld?

13-6-2017

  • Credits Facebook Moët & Chandon
  • Moët & Chandon
  • Credits Facebook Moët & Chandon
  • Moët & Chandon
  • Credits Facebook Moët & Chandon

 

Een decadente sixpack om te delen met je vrienden, de Share Mini Moët. Moët&Chandon, het bekende champagnemerk heeft het op de markt gebracht.

Share Mini Moët

Voor zes flesjes champagne á 187ml per stuk ben je omgerekend circa € 89,= kwijt. De flesjes komen met een speciaal ontwikkeld opzetstuk zodat er op een chique manier uit de fles kan worden gedronken. Te gek voor je picknick of je dagje uit naar het strand. Koelboxje mee, zes gekoelde flesjes Moët&Chandon erin en je middag kan niet meer stuk.

Nog niet in Nederland

Navraag doet ons leren dat we in Nederland nog even moeten wachten voordat de sixpacks in de schappen liggen. Wie echt niet kan wachten, je kunt ze op diverse buitenlandse websites al bestellen. Wie weet bezorgen ze de sixpack zelfs tot aan je deur in Nederland.

Champagne uit de vending machine

Eerder spotten we al de ‘Champagne Vending Machine’ in Las Vegas, daar haal je met een gouden munt van $20 in het Mandarin Oriental hotel een flesje Champagne uit een automaat. De automaat bevindt zich in de sky lobby van het hotel en is de eerste ‘Champage Vending Machine’ van Las Vegas. De automaat is voor het eerst gespot in een winkel van Selfridges in Londen. Gevuld met 320 mini flesjes (187 – milliliter splits) Brut, Rosé Moët of Chandon Imperial Champagne is het een absolute ‘eye catcher’.

Website: Moët

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.