Seedlip Grove 42 | Seedlip’s derde non-alcoholische spirit

20-9-2018

  • Seedflip - FlatwaySeedflip - Flatway
  • Seedflip - Grove Soda SignatureSeedflip - Grove Soda Signature
  • Seedflip - Grove 70clSeedflip - Grove 70cl

Met veel trots kondigt Seedlip de lancering van Grove 42 aan, die als derde alcoholvrije spirit de Seedlip familie zal aanvullen. Grove 42 is een viering van de sinaasappel en laat zich het best omschrijven als een mix van in koper gedestilleerde citrus-smaken, waaronder bittere sinaasappel, mandarijn, bloedsinaasappel, citroengras, gember en citroen.

In 2015 lanceerde Seedlip ’s al werelds eerste non-alcoholische spirit Grove 42, waarmee het merk een nieuwe manier van drinken in het leven riep en zichzelf op de kaart zette als pionier op gebied van non-alcoholische dranken.

Een viering van sinaasappel

Deze zachte nieuwe variant is het gehele jaar door te drinken en bevat boventonen van sinaasappelschil en mandarijn en ondertonen van sappige bloedsinaasappel. Het geheel wordt afgemaakt door de kruidige toevoeging van citroengras en gember. Wie behoeft heeft aan een dosis zonneschijn in een glas kan Grove 42 combineren met soda en een schijfje sinaasappel.

Ben Branson, de oprichter van Seedlip, voegt toe; ‘Ik ben zeer enthousiast over de lancering van Seedlip Grove 42. Het legt een belangrijke focus op zowel de fascinerende wereld van citrusvruchten als die van frisdrank. Een signatuurmix waardoor Grove 42 echt kan schitteren in een volledig suiker- en alcoholvrije cocktail.

Pionier op het gebied van alcoholvrije spirits

Met de lancering van ‘s werelds eerste non-alcoholische spirit in 2015 en door de ondersteuning van de beste chefs & bartenders wereldwijd, is Seedlip de pionier op het gebied van non alcoholische cocktails. Seedlip wordt geserveerd in meer dan 16 internationale steden en wordt ondersteund door een team van 60 medewerkers met kantoren in Groot Brittannië en sinds kort in Los Angeles.

De lancering van Grove 42 komt voort uit een reeks van innovatie in de alcoholvrije categorie van Seedlip, waaronder de Limited Edition dark Seedlip Spirit voor World’s 50 Best Restaurant Awards, ’s werelds eerste NOgroni gemaakt met 22 verschillende ingrediënten en een baanbrekend internationaal barconcept genaamd N o l o by Seedlip, gericht op de ingrediënten en smaak van een cocktail in plaats van het alcoholgehalte. Volg @nolo_bar voor meer informatie.

De Seedlip Grove 42 signatuur cocktail

  • Seedlip Grove 42 & Soda
  • Groot glas – Vol met ijs
  • 50ml Seedlip Grove
  • Maak af met bruisend water
  • Garneer met sinaasappelschil

Website: Seedlip Grove 42

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.