Rondom de fondue boom

29-10-2015

De Kapellerput brengt een wintersport gewoonte naar Heeze. Zij hebben in Frankrijk inspiratie opgedaan en hebben nu een alternatieve ‘break’ voor tijdens vergaderingen, kaasfondue. Dit kan rondom de fondue boom, een soort statafel waar je een fles wijn op kwijt kunt, glazen en een fondue pan. De fondue boom kan natuurlijk ook tijdens kerstborrels of andere feestjes worden gebruikt.

De l’arbre à fondue ofwel de fondue boom

Misschien ken je de l’arbre à fondue wel uit de wintersport, sinds een aantal jaar wordt deze fondue boom gebruikt om buiten te kunnen kaasfonduen en gezien de makkelijke manier van vervoeren kan dit overal plaatsvinden. Bekijk een promotievideo uit 2011….

Over de Kapellerput

De Kapellerput ligt in Heeze. Het rustgevende landgoed vormt een inspirerende plek waar veel wordt vergaderd met name in hun Kaban (boomhut) en het huis van (vergaderen in de relaxte sfeer van een huiskamer). Daarnaast hebben ze een innovatieve ruimte, #DeVernieuwing, met allerlei middelen die de creativiteit bevorderen. Je kunt zelfs pop-up vergaderen in de wei of het bos. Daar past hun nieuwe fondue boom prima bij. Samen als break tijdens het vergaderen rondom de fondue boom verder praten…. Nu maar hopen op mooi weer tijdens vergaderingen bij de Kapellerput!

Website: Kapellerput

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.