Roddels over Virgin Hotels

13-2-2015

In augustus 2014 is het toen nog te openen Virgin Hotel in Chicago een social media actie gestart. Het hotel daagde mensen uit om roddels te verspreiden over het hotel via de social media, #VirginRumors. De persoon met de beste #VirginRumor won vliegtickets, vervoer en een verblijf van twee nachten in het hotel in Chicago tijdens het openingsfeest.

Roddels over Virgin Hotels

De eigenaar van het hotel, Sir Richard Branson, heeft ook daadwerkelijk een van de roddels over Virgin Hotels uitgevoerd. De winnares van de social media actie werd samen met haar verloofde voorgelezen en toegedekt door Richard Branson zelf.

Virgin Hotels app: Lucy

Als Richard Branson niet aanwezig is om je persoonlijk advies te geven of om je voor te lezen is Lucy een goede vervanging! Het moderne nieuwe hotel heeft een app ontwikkeld: Lucy. Lucy is gedurende je verblijf jouw persoonlijke assistente. De app geeft je advies over de beste restaurants en geeft je toegang tot de chatroom van Virgin Hotels waar je in contact komt met andere gasten van het hotel. Daarnaast is Lucy de afstandsbediening die je nodig hebt om TV te kijken of om films te bestellen. Met een paar tikken kan je het menu doorbladeren en roomservice bestellen. Bestel eten en drinken terwijl je onderweg bent en het staat voor je klaar als je terugkomt in het hotel.

Bron: HotelChatter

Website: Virgin Hotels Chicago

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.