Rococo des Fleurs | Gastronomie Extravaganza

8-4-2022

  • Rococo des FleursRococo des Fleurs
  • Rococo des Fleurs - Ron Blaauw - credits Mark KoolenRococo des Fleurs - Ron Blaauw - credits Mark Koolen
  • Rococo des Fleurs - Dennis HuwaëRococo des Fleurs - Dennis Huwaë
  • Rococo des Fleurs - Hans van WoldeRococo des Fleurs - Hans van Wolde
  • Rococo des Fleurs - Iris Hond and DJ Berber EshaRococo des Fleurs - Iris Hond and DJ Berber Esha
  • Rococo des Fleurs - DJ Hans StroeveRococo des Fleurs - DJ Hans Stroeve
  • Rococo des Fleurs - DJ PropulsiveRococo des Fleurs - DJ Propulsive

Op 13, 14 en 15 mei opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs haar deuren. Een exclusieve culinaire, bonte ervaring gestyled door meesterbloemist Menno Kroon. In diens Oranjerie – verscholen tussen de boomgaarden van het Utrechtse Cothen – koken Nederlands beste sterrenchefs Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde de smaak van verleiding. Pianiste Iris hond brengt gasten in vervoering op haar vleugel en een aantal internationale club-DJ’s doorweven de avond met moderne jazz, lounge en deep house. Rococo des Fleurs-partner Bentley Leusden faciliteert pick-up & drop-off van de gasten.

Leestijd: 2 minuten

Gecomponeerde bloemenpracht op Estate Cothen tijdens Rococo des Fleurs

Verscholen tussen de fruitboomgaarden in Cothen (Utrecht) ligt landgoed Estate Cothen; een groene oase vol inspiratie. Het landgoed is ontworpen door meesterflorist Menno Kroon en is over de afgelopen 20 jaar zijn levenswerk geworden. Op het landgoed bevindt zich een bijzondere oranjerie. In deze pronkkamer zal op 13, 14 en 15 mei pop-up restaurant Rococo des Fleurs ontluiken. Menno zal het pop-up restaurant voorzien van zijn bonte extravagante bloemen- én interieursignatuur.

Drie dagen sterrenchefs | Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde

13 mei start Rococo des Fleurs met één van de bekendste sterrenchefs van Nederlands: Ron Blaauw. Ron is eigenaar en chef-kok van sterrenrestaurant Ron Gastrobar en een van Nederlands beroemdste culinaire televisiepersoonlijkheden. De volgende dag zal de jonge talentvolle Chef-kok Dennis Huwaë de scepter zwaaien in de keuken. Na door GaultMillau in 2018 te zijn uitgeroepen tot ‘Talentvol Chef van het Jaar’ ontving hij in 2021 een Michelin ster met zijn restaurant Daalder. Ze sluiten 15 mei af met internationaal befaamde sterrenchef Hans van Wolde bekend van voorheen Beluga en momenteel Brut172, dat nagenoeg altijd is volgeboekt. Op de laatste avond van Rococo des Fleurs stralen zijn twee Michelinsterren op de borden in het restaurant.

Entertainment met concertpianiste Iris Hond en internationale club-DJ’s

Tijdens alle drie de pop-up dagen zal concertpianiste Iris Hond Rococo des Fleurs opluisteren met haar muziek gespeeld op vleugel. Iris studeerde summa cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, volgde prestigieuze masterclasses en won internationale muziekprijzen. Iris treedt regelmatig op in gerenommeerde zalen zoals Het Koninklijk Concertgebouw maar is ditmaal te beluisteren in de intieme setting van pop-up restaurant Rococo des Fleurs. Internationale club-DJ’s Propulsive, Berber Esha, Hans Stroeve doorweven Rococo des Fleurs met ‘glamour sounds’ die passen bij een sterren pop-up restaurant. Met moderne jazz, lounge en deep house omlijsten ze de avond met muzikale luxe en sfeer.

 

Luxe vervoer door Bentley Leusden en bubbels van Pol Roger

Het van oorsprong Britse Bentley kan met recht een iconisch automerk worden genoemd. Bentley werd bekend om zijn sportauto’s die meededen aan de 24 uur van Le Mans en deze races ook vaak wonnen. In partnership met Bentley Leusden zorgt Rococo des Fleurs voor pick-up en drop-off van gasten die dat willen. Zo kan de huis-champagne van de avond – Pol Roger – rijkelijk vloeien en komen gasten toch verantwoord en veilig thuis. Let the bubbles begin!

Een onvergetelijke avond: boek nu je tafel

Reclamebureau Brands Love People – bedenker en maker van Rococo des Fleurs – biedt de mogelijkheid deze extravagante, verleidelijke avonden mee te maken. Wilt u uw relaties of uzelf trakteren op een extravagantie on-Nederlandse avond vol pure luxe en entertainment? Reserveer dan vandaag nog een tafel via info@rococodesfleurs.nl.

Website: Rococo des Fleurs

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.