Restaurant Hudson | Nieuwe vestiging Voorschoten wordt aangekondigd met ludieke paasactie

12-4-2017

Op eerste paasdag barst in Voorschoten de massale zoektocht naar gigantische paaseieren los. De Paashaas heeft 15 paaseieren verstopt met daarin een diner cheque van €50,=. Deze kan besteed worden bij Restaurant Hudson, dat later dit jaar opent in Voorschoten. De eigenaren van de nieuwe horecazaak wil met deze ludieke paasactie de Voorschotenaren alvast laten kennis maken met het gastvrije karakter van Restaurant Hudson.

Ludieke paasactie rondom het Deltaplein

Precies na het paasontbijt om 10.00 gaat de zoektocht naar de mega eieren van start. De waardevolle paaseieren zijn vooral in het stadscentrum van Voorschoten rondom het Deltaplein te vinden. “We vonden het hoogtijd om ons horecaconcept in Voorschoten te introduceren. Het is een actie voor jong en oud, wees vooral fanatiek!” vertellen de enthousiaste eigenaren Mart Kamp en Lianne Buijs. Tips en tricks van de paashaas verschijnen komende week op de Facebookpagina van het restaurant.

Restaurant Hudson

Het populaire Amerikaanse Restaurant Hudson is één van de eerste partijen die in het nieuwbouwproject Deltaplein een locatie voor hun nieuwe vestiging hebben gevonden. Zoals de naam al doet vermoeden is Hudson een restaurant met een Amerikaanse karakter. Met de nieuwe vestiging in Voorschoten opent Hudson het tiende restaurant. Een feestelijke opening staat gepland in augustus. Restaurant Hudson weet vaker de aandacht op één van hun restaurants te vestigen met een leuke actie, wij schreven al een paar keer over Hudson.

Website: Restaurant Hudson

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.