Restaurant De Beren opent eerste vestiging in een hotel

27-5-2024

  • Entree restaurant De Beren NedeweertEntree restaurant De Beren Nedeweert
  • Hoofdingang van restaurant De Beren Nederweert in hotel RosveldHoofdingang van restaurant De Beren Nederweert in hotel Rosveld
  • 1e verdieping van restaurant De Beren Nederweert1e verdieping van restaurant De Beren Nederweert
  • Sanne Cox - franchisenemer De Beren Nederweert - credits Raoul LimpensSanne Cox - franchisenemer De Beren Nederweert - credits Raoul Limpens

Opening – Restaurant De Beren – bekend om haar iconische spareribs en gastvrije ambiance – brengt sinds 23 mei, haar kenmerkende smaken naar Nederweert. Wat deze opening extra speciaal maakt, is dat een vestiging van deze keten voor het eerst haar intrek neemt in een hotel. Gevestigd in Hotel Rosveld, beloofd De Beren Nederweert dankzij de strategische ligging een fijne bestemming te worden voor zowel lokale bewoners, als (zakelijke) reizigers. Gasten kunnen hier terecht voor zakelijke bijeenkomsten, informele borrels, lunches en diners. Allemaal onder één dak.

Leestijd: 2 minuten

Franchisenemer is Cox & Co

“Nederweert is een veelbelovende locatie voor restaurant De Beren. De plek is toegankelijk en het hotel had nog niet eerder een inpandig restaurant. Nu kunnen zowel hotelgasten, als gasten van buitenaf op een laagdrempelige manier genieten van onze gerechten en uitstekende service,” aldus franchisenemer Sanne Cox.

Sanne Cox is geen onbekende in de lokale horecawereld. De vestiging in Nederweert is een welkome toevoeging aan haar Cox & Co familie, waar o.a. Piet Friet, Schnitzelparadies en Markt 10 onderdeel van zijn. “De opening van De Beren in Nederweert is voor ons een mijlpaal en een spannende nieuwe stap”, aldus Sanne. “Met onze ervaring in de horeca zijn we ervan overtuigd dat we een geweldige toevoeging zullen zijn aan de restaurant-scene van Nederweert. We kijken er enorm naar uit om onze gasten te verwelkomen en ze te laten genieten van onze heerlijke gerechten en gastvrijheid waar De Beren al zo lang bekend om staat.” Na het openen van De Beren Roermond in 2019 is De Beren Nederweert het tweede De Beren restaurant dat Sanne opent.

De Beren is al 40 jaar een begrip

Wat ooit in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is nu uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met ruim 48 restaurants en 32 bezorgrestaurants door heel het land verspreid, voorziet het concern haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving.

We schreven vaker over inspiratie via deze restaurants.

Website: Restaurant De Beren in Nederweert

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.