Raw Foods | Raw vegan cakes from Hungary

7-3-2022

  • Apple and Vanilla Tarte by Raw Foods from HungaryApple and Vanilla Tarte by Raw Foods from Hungary
  • Blueberry Cheesecake By Raw Foods from HungaryBlueberry Cheesecake By Raw Foods from Hungary
  • Flodni - raw vegan cake by Raw Foods HungaryFlodni - raw vegan cake by Raw Foods Hungary
  • Kokos and Chocolate Mousse by Raw Foods in HungaryKokos and Chocolate Mousse by Raw Foods in Hungary

Recent heeft Raw Foods uit Hongarije met hun onbewerkte veganistische, ofwel raw vegan cakes ook  de Oostenrijkse markt betreden. Hun gebak wordt gemaakt van eersteklas ingrediënten. Producten zoals kokosnoot en chocolade mousse, appel- en vanilletaart of de zeer populaire Flodni hebben al honderden café- en restauranthouders overtuigd om de veganistische producten van Raw Foods op het menu te zetten in Hongarije, Slowakije, Roemenië en nu dus ook in Oostenrijk. De eerste verkopers bevinden zich in en rond Wenen en Wiener Neustadt. Al hun producten zijn gluten-, lactose- brij en zonder ei, ze bevatten geen geraffineerde suikers.

Het bedrijf Raw Foods breidt uit buiten Hongarije en vooral voor die restaurants en cafés die veganistische cake-alternatieven willen aanbieden, kan het een oplossing zijn als je niet de capaciteit hebt om ze in je eigen huis te maken.

Leestijd: 1 minuut

Raw vegan cakes | Kant-en-klaar

Elk dessert wordt op de markt gebracht als een handig kant-en-klaar product dat veilig kan worden geconsumeerd door veganisten, consumenten met voedselallergieën en -intoleranties, gezondheidsbewuste flexitariërs en iedere zoetekauw. Horecabedrijven die niet over de apparatuur of capaciteit beschikken om zelf veganistische ‘free-from’-producten te produceren, kunnen nu al deze consumentensegmenten bedienen met de verschillende klant en klare veganistische cakes van Raw Foods.

Onbewerkte vegan ‘free-from’ desserts

Raw Foods, gevestigd in Hongarije, produceert al bijna 5 jaar onbewerkt vegan gebak en desserts onder de merknaam Lavita. Al hun producten zijn gluten-, lactose- en eivrij en bevatten geen geraffineerde suiker. Alle producten worden diepgevroren geleverd en zijn tot 6 maanden houdbaar.

Welkomstpakket

Raw Foods biedt een gratis productproeverij en doorverkoopproefproducten voor potentiële klanten en gratis digitaal marketingmateriaal voor al haar partners. Je kunt hier contact met hen opnemen.

Website: Raw Foods

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.