‘Rain Check Registry’ by Domino’s Pizza | Voor degenen die hun huwelijk moesten uitstellen door de pandemie

29-6-2020

  • Domino's Pizza created a 'Ran Check Registry' for those who had to postpone their wedding

Domino’s Pizza in Amerika weet dat het plannen van een bruiloft vermoeiend is. Een bruiloft opnieuw plannen als gevolg van een pandemie is twee keer zo vermoeiend. Nu kunnen vrienden en familie wat pizza liefde voor koppels sturen om hun steun te betuigen via Domino’s nieuwe ‘Rain Check Registry’, op dominosweddingregistry.com.

Veel bruidsparen hebben hun bruiloft moeten uitstellen vanwege de omstandigheden rond COVID-19 pandemie. Om hun dagen wat vrolijker te maken, heeft Domino’s Pizza deze marketing actie bedacht! Leuke manier om onder de aandacht van (potentiele) gasten te komen.

Alles over het ‘Rain Check Registry’

Domino’s Rain Check Registry is gevuld met alles wat een koppel wat van pizza houdt nodig zal hebben om door lange dagen te komen van het creëren van change-the-date kaarten, onderhandelen met bloemisten, catering en het herschikken van de huwelijksreisplannen. De pakketten van de giftkaart omvatten onder andere uitgestelde huwelijksregistratie-opties en digitale vrijgezellenfeest-opties.

“We hebben Domino’s Wedding Registry gecreëerd omdat pizza-liefhebbers door de jaren heen hebben gedeeld hoe Domino’s pizza een deel van hun grote dag was,” zei Kate Trumbull, vice-president van de reclame van Domino’s Pizza. “Met zoveel huwelijken die in 2020 werden uitgesteld of teruggeschroefd, wisten we dat die koppels misschien wat extra liefde van de mensen om hen heen nodig hadden, omdat alles beter wordt met pizza.”

Stellen die ervoor kiezen om een Rain Check Register te maken, kunnen kiezen uit pakketten zoals ‘Small Wedding Now, Big Celebration Later’ of zelfs ‘Bridal Shower, maar maak het virtueel’, afhankelijk van welke wendingen hun huwelijksplannen hebben genomen. Nadat het paar hun register heeft aangemaakt, kunnen ze hun verlanglijstje delen met familie en vrienden op sociale media of met een unieke URL. Alle geschenken worden aan de gelukkige ontvangers geleverd als Domino’s eGift-kaarten.

Zelfs als een koppel niet geregistreerd is, kunnen ondersteunende familie en vrienden nog steeds eGift-kaarten versturen vanuit alle ‘Rain Check of Wedding Registry’ pakketten op de daarvoor gecreëerde website.

Website: Domino's Pizza

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.