Quaker pop-up ontbijt machine

28-1-2016

Op het station van Antwerpen heeft Quaker Havermout begin december een pop-up machine neergezet, waar reizigers gratis een ontbijtje konden bestellen. Dit ontbijtje werd klaargemaakt door twee ‘robots’. Leuke manier om je product onder de aandacht te brengen. Lijkt ons een goed voorbeeld om je horecabedrijf op zo’n pop-up locatie en op zo’n positieve manier onder de aandacht te brengen.

Over de Quaker pop-up ontbijt machine

Veel mensen hebben het tegenwoordig druk en slaan daarom regelmatig het ontbijt over. Quaker Havermout wil hier iets aan doen en als metafoor van ons drukke bestaan hebben ze daarom op het treinstation van Antwerpen een Quaker pop-up ontbijt machine geplaatst. Het doel van deze campagne is om mensen in te laten zien dat het erg belangrijk is om je dag met een ontbijt te beginnen, en natuurlijk dat dit met Quaker makkelijk, snel en gezond kan!

Verschillende recepten

Je kon kiezen uit twee verschillende recepten, elke dag wijzigden deze recepten en ze zijn bedacht door bekende Belgische ‘ontbijters’. Als je je keuze had gemaakt drukte je op de knop en maakten twee mensen verkleed als robot in de machine het ontbijt voor je klaar, helemaal gratis!

Inspiratie

Zoals we al aangaven is dit een leuke manier om je product onder de aandacht te brengen. Gratis werkt natuurlijk altijd maar is voor een horecabedrijf minder makkelijk om te financieren. Maar zo’n leuke pop-up locatie op een prominente plek is misschien wel het overwegen waard om de aandacht te vestigen op je restaurant, broodjeszaak of lunchroom ergens anders in de stad.

Bron: Uit in Vlaanderen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.