Punk, Royals en Shoreditch | Het nieuwe nhow London heeft een speciaal interieurthema

4-2-2020

  • nhow London
  • nhow London

NH Hotel Group opende begin januari haar eerste nhow locatie in Londen. nhow is een merk dat zijn gasten verrast en inspireert door een onconventionele ervaring te bieden, die uniek is voor de locatie van elk hotel. nhow London maakt deel uit van de opwindende nieuwe ontwikkeling 250 City Road.

Bekijk hun Instagram-account voor meer informatie over het interieurontwerp met als thema ‘London reloaded’. Je wordt onder andere verwelkomd door Henry de robot en we vinden het Big Ben-raketbeeld in de lobby geweldig!

Nhow London | thema voor het interieurontwerp is ‘London reloaded’

Het in Londen gevestigde Project Orange is verantwoordelijk voor het interieurontwerp, met het thema ‘London reloaded’. In het hele hotel is een gedurfd en fris ontwerp geïnspireerd op traditionele Britse iconen, zoals de koninklijke familie, bezienswaardigheden in Londen en de metro. Alle kamers hebben een onconventionele en eigentijdse uitstraling, met opvallende kenmerken, zoals een Big Ben-raketbeeld in de lobby, tafels met cockney rijmend jargon en oversized gouden ‘bell lights’, een herinnering aan de beroemde kerkklokken van de stad. Kleurrijke texturen en confronterende hedendaagse kunst in de kamers creëren een onvergetelijke versie van Londen. Punk ontmoet high-tech stijl, terwijl graffiti verschijnt naast onconventionele afbeeldingen van vroegere vorsten. Met een knipoog naar de toekomst zal ‘Henry de robot’ aanwezig zijn bij het ontvangst van hun nieuwe gasten en er mede voor zorgen dat zij een aangenaam verblijf hebben in het populaire nieuwe lifestyle-hotel in Londen.

Locatie en voorzieningen

nhow London ligt aan City Road, aan de rand van Shoreditch, lang beschouwd als één van de meest dynamische en creatieve hubs van Londen. Het hotel is een eerbetoon aan zowel het industriële verleden van het gebied als de technologische toekomst. Het acht verdiepingen tellende hotel telt 190 kamers, een restaurant met als concept, een nieuw soort Britse pub, bar, fitnessruimte en drie vergaderzalen genaamd Laboratories.

Over nhow hotels

nhow is het vernieuwend hotelmerk van NH Hotel Group, bekend om zijn iconische vestigingen. Geïnspireerd op de steden waarin ze zich bevinden en ontworpen door de toonaangevende creatieve geesten van onze tijd (Foster + Partners, OMA, opgericht door onder andere Rem Koolhaas, Karim Rashid, Sergei Tchoban, Teresa Sapey en Matteo Thun). De vestigingen van nhow zijn dus tegelijkertijd een hotel en een creatieve hub. Elke nhow-vestiging is een mijlpaal in de vestigingsstad, een smeltkroes voor creativiteit.

In een nhow-hotel is alles onverwacht, uitdagend en verrassend. Elke kamer, restaurant en lobby is een uitnodiging om te mediteren, een oproep om tot actie over te gaan, hetgeen wordt vertaald  met de slogan #changenhow. Elke gast zal zijn eigen persoonlijke ervaringen beleven met één ding gemeen: de wow-factor! Gelegen in belangrijke stedelijke districten die een transformatie ondergaan, ontstaan ​​de nhow-hotels al snel als oriëntatiepunten voor zelfontdekking en experimenteren door middel van ‘artivism’. Waarom wachten? De tijd is nu, nhow.

Website: nhow London

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.