Pulitzer X Dr. Hauschka | Pop-up beauty boutique in Pulitzer Amsterdam

29-10-2020

  • Pulitzer X Dr. Hauschka - credits Ashkan Mortezapour Photography
  • Pulitzer X Dr. Hauschka - credits Ashkan Mortezapour Photography
  • Pulitzer X Dr. Hauschka - credits Ashkan Mortezapour Photography
  • Pulitzer X Dr. Hauschka

Het 100% natuurlijke cosmeticamerk Dr. Hauschka en vijfsterrenhotel Pulitzer Amsterdam hebben de handen ineengeslagen en openen samen een pop-up beauty boutique in een kamer van het Amsterdamse hotel. Voor het eerst in de 50-jarige geschiedenis van het hotel is iedereen nu ook welkom voor een rustgevende gezichts- of lichaamsbehandeling.

Vanaf 4 november tot ten minste eind februari 2021 is deze pop-up beauty boutique geopend in het Pulitzer Amsterdam. Weer een mooi voorbeeld van samenwerken!

Een pop-up beauty boutique in het Pulitzer Amsterdam met een eigen ingang

Vanaf 4 november opent er in een luxe hotelkamer met eigen ingang aan de Prinsengracht een oase van rust, midden in het hart van Amsterdam. Pulitzer Amsterdam is met een uitgestrekte binnentuin de ideale plek om even de drukte van de stad te ontvluchten. De samenwerking met het iconische Dr. Hauschka maakt de plek om even te pauzeren compleet met een hotelkamer die is omgetoverd tot een ontspannen beauty boutique.

De holistische benadering van Dr. Hauschka zorgt ervoor dat niet alleen je huid en uiterlijke schoonheid opknapt, maar ook je innerlijke wereld goed verzorgd wordt. De gecertificeerde Dr. Hauschka therapeuten verzorgen jouw huid met 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten die volledig worden afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Het uitgebreide treatment menu bestaat uit vier gezichtsbehandelingen, een lichaamsbehandeling en een voetbehandeling. Zowel hotelgasten, Amsterdammers als dagjesmensen zijn welkom om een behandeling te boeken. Bekijk het treatment menu en reserveer via de website van Pulitzer Amsterdam. De pop-up beauty boutique is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10.00 uur tot 18.00 uur, op donderdag is er de mogelijkheid voor een avondbehandeling tot 22.00 uur.

Website: Pulitzer X Dr. Hauschka

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.