Pulitzer Pride VIP deck | Tijdens de Pride botenparade in Amsterdam

17-7-2018

  • Hotel Pulitzer pride flagHotel Pulitzer pride flag
  • Paloma cocktails - VIP deck hotel Pulitzer tijdens #CanalPridePaloma cocktails - VIP deck hotel Pulitzer tijdens #CanalPride
  • hotel Pulitzer view at the canalshotel Pulitzer view at the canals
  • La Mascaronne rosé op het VIP deck bij het Pulitzer hotel tijdens de #CanalPrideLa Mascaronne rosé op het VIP deck bij het Pulitzer hotel tijdens de #CanalPride

Tijdens de welbekende botenparade van de Amsterdamse Pride op 4 augustus plaatst Pulitzer Amsterdam een exclusief “Pulitzer Pride VIP Deck” op de Prinsengracht. Ter ere van de Canal Parade wordt een 30 meter lange ponton op de Prinsengracht voor Pulitzer Amsterdam gebouwd waarop gasten eerste rang zicht hebben op de parade voor een onvergetelijke ervaring.

Pulitzer Pride VIP deck van 30 meter | Silent Rainbow Disco | Roze hotdogs

Op het Pulitzer Pride VIP Deck kan iedere gast genieten van onbeperkte drankjes, inclusief Paloma cocktails en La Mascaronne rosé magnumfles service door aantrekkelijke modellen. Oesters, poké bowls, inkt gekleurde hamburgers, roze hotdogs en Hollandse appeltaart zorgen voor een culinaire draai aan deze dag op het deck. Gasten worden voorzien van onovertrefbare vijf-sterren service door personeel gekleed in nautische outfits. Er kan genoten worden van het paradespektakel in combinatie met eigen entertainment op het VIP Deck zoals een Silent Rainbow Disco evenals uitbundige roze versieringen en palmbomen.

Canal Parade in Pulitzer Style

Er zijn 250 plekken beschikbaar voor het Pulitzer Pride VIP Deck. Bij het ticket zitten alle culinaire versnaperingen, onbeperkte Paloma cocktails en rosé, andere drankjes, een goed gevulde goodiebag en een unieke ervaring aan de grachten inbegrepen, waarbij de legendarische Canal Parade bijgewoond kan worden in Pulitzer stijl.

Het gerenoveerde Pulitzer Amsterdam is een luxehotel gesitueerd in 25 samengevoegde 17de en 18de -eeuwse grachtenpanden, in één van Amsterdams chicste buurten. Het vijfsterrenhotel heropende in augustus 2016 opnieuw haar deuren na een 1,5 jaar durende verbouwing en restyling. De unieke ligging van het hotel op de Prinsengracht en Keizersgracht maakt Pulitzer Amsterdam de ideale plek om het Pride spektakel te bewonderen. Het evenement vindt plaats van 13.00 tot 19.00 uur. Tickets zijn beschikbaar via de ticketsite. Bekijk hun early bird aanbieding en het event op Facebook.

Website: Pulitzer Amsterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.