Psst… alleen voor Amsterdammers, proef morgen gratis 7UP Mojito Free

3-3-2016

Vrijdag 4 maart rijdt een truck met daarin een zomers strand door Amsterdam om jou 7UP Mojito Free te laten proeven. Weer een extra alcoholvrij alternatief op het terras deze zomer!

Zo werkt het gratis proeven

Via de 7UP-socialemediakanalen wordt iedereen in Amsterdam opgeroepen om de code ‘SUMMERONDEMAND’ in hoofdletters, gevolgd door de eigen locatie, naar het gratis telefoonnummer 1008 te sms’en. Op basis van de aanvragen wordt de route van de ‘Summer on Demand’ Truck door Amsterdam uitgestippeld en ontvangen geïnteresseerden een sms ter bevestiging. Daarnaast wordt aan deze sms een link toegevoegd waarmee de truck, door middel van GPS, gevolgd kan worden.

Over 7UP Mojito Free

7UP® komt met zomerse, suikervrije variant op de iconische lemon-lime smaak, 7UP® Mojito Free. 7UP® Mojito Free is ontwikkeld om de smaak en het gevoel van de zomer te vangen, door een verfrissende combinatie van citroen, limoen en munt. De ultieme zomerdrank is suiker-, calorie- en alcoholvrij. Nederland heeft de primeur en is het eerste West-Europese land waar 7UP® Mojito Free verkrijgbaar is.

Website: 7UP® 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.