Promotie van gastvrij Maastricht

10-6-2015

  • credits Jean Pierre Geusens
  • credits Jean Pierre Geusens
  • credits Jean Pierre Geusens
  • credits Jean Pierre Geusens
  • credits Jean Pierre Geusens

In Maastricht werden verschillende bezoekers afgelopen weekend totaal onverwachts in de watten gelegd.

Gastvrij Maastricht

Afgelopen weekend werden bezoekers aan Maastricht onverwacht verrast door twee obers. Deze plaatsten een bistrosetje in de bruisende stad en de bezoekers konden genieten van een muzikaal optreden, een bakje koffie met Limburgse vlaai. Bekijk de video hier.

Wat u wenst?

Met de ‘Wat u wenst?’-actie wil Gastvrij Maastricht aantonen dat een bezoek aan de stad niet alleen afhankelijk is van de (horeca)service en het (winkel)aanbod. De sfeer en beleving zijn ook belangrijk. Van aankomst tot vertrek, van cultuurbezoeker tot winkelliefhebber, op iedereen van jong tot oud moet de stad een bijzondere en blijvende indruk achterlaten.

Maastricht bezoek je niet, Maastricht beleef je

John Aarts, Wethouder Economie van de Gemeente Maastricht: “Maastricht kent geen clichés. Saai is een woord dat hier niet bestaat. Want om elke hoek wacht een nieuwe impressie, achter elke gevel loert een verrassing. Hoe klein ook, maar het zijn de vele wisselende sfeertonen die de stad haar buitengewone karakter geven. Maastricht bezoek je niet, Maastricht beleef je.”

Website: VVV Maastricht

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.