Proefplateau voor Friska’s…

11-6-2015

Recent viel ons oog op de proefplateau’s van Friska. De gezonde, verantwoorde rollen met verse ingrediënten van deze zaak worden geserveerd in de Amsterdamse Foodhallen.

Proefplateau samengesteld voor je eigen product

Vaak zijn het de kleine details binnen nieuwe concepten die ons opvallen. Bij Friska, dat is ontworpen door van Ommeren Architecten, waren dat de proefplateau’s. Dat het architectenbureau de plankjes speciaal voor dit product heeft ontworpen, kom je niet zo vaak tegen.

Over de Friska’s

Volgens eigen zeggen zijn Friska’s: ‘Parttime sushi, parttime wrap, fulltime Friska. Gezond, biologisch en 100% glutenvrij’. Friska’s zijn gezonde rollen met verse ingrediënten. Gemakkelijk, direct mee te nemen en met één hand op te eten. Het standaard aanbod van Friska’s is ruim maar je kunt ook je eigen rol samenstellen. Kies je favoriete wrap, stel je eigen vulling samen uit verschillende graansoorten en verse groentes en je Friska is klaar.

Website: Facebook/Friskanl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.