Prachtig cadeau voor Vaderdag | Een op maat gemaakt kaassculptuur

15-6-2018

  • op maat gemaakt kaassculptuur

Zondag vieren we Vaderdag, en het Amerikaanse bedrijf Kraft heeft dit jaar het best mogelijke Vaderdag geschenk in een online veiling aangeboden! We zouden het geweldig vinden als we volgend jaar ook zo’n op maat gemaakt kaassculptuur zouden kunnen bestellen in Nederland en dan gemaakt van onze eigen lekkere Nederlandse kazen! Kraft hielp dit jaar Amerikanen om de man te eren die soms ‘cheesy’, maar altijd geweldig is, door hen de mogelijkheid te bieden om een op maat gemaakt kaasbeeld van hun vader te bestellen! De kaassculptuur werd gemaakt van Kraft Sharp Cheddar Cheese. Amerikanen konden via een online veiling bieden op de 5 beelden die werden aangeboden. De opbrengst ging naar Feeding America®.

Op maat gemaakte kaassculptuur

Kraft viert ieders recht op hun eigen familie, met inbegrip van de vaders die tijdens de avondmaaltijd slechte grapjes maken. En hoewel ‘cheesy’ vaders misschien niet perfect zijn, zijn ze natuurlijk wel altijd geweldig. En om in Amerikaanse termen te denken: wat is een betere manier om je vaders ‘cheesy’ grootheid te erkennen dan met zijn eigen kaassculptuur? Vanaf 11 juni bood Kraft de mogelijkheid om te bieden op het ultieme last-minute Vaderdag cadeau: een beperkt aantal op maat gemaakte kaassculpturen gemaakt van een blok Kraft Sharp Cheddar Cheese, gebeeldhouwd in zijn gelijkenis. Je kon meebieden tijdens een online veiling op 11 en 12 juni op www.ebay.com/CheeseYourDad en er waren slechts vijf kaassculpturen te koop.

“Bij Kraft geloven we dat je niet perfect hoeft te zijn om geweldig te zijn in de ogen van je kinderen. Dus voor alle vaders die er zijn, willen we vieren hoe je ‘Family Greatly’ op je eigen manier kunt zijn”, zei Anne Field, directeur van Brand Building for Kraft. “Is je kaassculptuur perfect? Nee. Zal het geweldig zijn? Absoluut (een beetje zoals je vader).”

Elke Kraft-kaassculptuur begint als een 40-pond blok Kraft Sharp Cheddar Cheese en wordt met zorg gemaakt. Het duurt drie dagen van begin tot einde om elk beeld te maken, maar om in creditcard termen te blijven: sommige dingen zijn onbetaalbaar en zeker de blik op het gezicht van je vader wanneer hij zijn kaassculptuur ziet!

Alle opbrengsten van de Kraft Father’s Day-veiling gaan naar Feeding America®, samen met een dollar-voor-een-dollar gift van het merk Kraft tot $ 25.000. Feeding America is ’s lands grootste binnenlandse honger hulporganisatie, een netwerk van 200 aangesloten voedselbanken.

Website: Kraft Heinz

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.