Populaire gerechten uit New York bij Hudson Bar & Kitchen, Zoetermeer

9-10-2014

  • Hudson Zoetermeer
  • Hudson Zoetermeer
  • Hudson Zoetermeer
  • Hudson Zoetermeer
  • Hudson Zoetermeer
  • Hudson Zoetermeer
  • Hudson Zoetermeer

Hudson Bar & Kitchen, het typisch New Yorkse restaurant met gerechten zoals Hudson Burgers, bio Hot Dogs, Chili Con Carne, Wraps, Nacho’s, Chicken Wings, Cheesecake en cocktails zoals de Royal Mojito en de Long Island Ice Tea, is afgelopen maandag in Zoetermeer geopend.

Willem Post over de gelijkenis tussen restaurants in NYC en Hudson Bar & Kitchen

Tijdens de opening was er een korte speech van Willem Post (NYC deskundige) die de overeenkomsten tussen de stad en de uitstraling en het menu van Hudson Bar & Kitchen aangaf. Hij overhandigde zijn nieuwe boek, Magie van New York, aan de wethouder Mariette van Leeuwen die het bedrijf officieel opende. Zij overhandigde de eigenaren een olijfboompje…. Waarbij wij aantekenen dat de groei van de Hudson Bar & Kitchen keten momenteel sneller gaat dan een olijfboompje groeit. Deze vestiging in Zoetermeer is al weer het 6de restaurant van de keten. De andere vestigingen zijn in Den Haag, Naaldwijk, Rotterdam, Noordwijkerhout en Almere.

Over deze locatie

Hudson Bar & Kitchen Zoetermeer is gevestigd in de Sara Lydia Hoeve in de wijk Oosterheem. Het bedrijf is ruimtelijk, modern ingericht met wandtekeningen en heeft een Amerikaanse look & feel. In het weekend zijn er After Dinner Beatz met DJ’s en op zondag is het ‘family day’ met entertainment voor de kleintjes. Er is ook een High Wine arrangement waarover wij in het verleden al schreven. In de Hudson Suite op de eerste etage kan privé worden gegeten.

Wij wensen de eigenaren, Doina Jonkman – De Gier en de heer Alain Reestman erg veel succes met hun nieuwe bedrijf.

Website: Hudson Bar & Kitchen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.