Pop-up vegan ijssalon | JuiceBrothers x Van Leeuwen

18-6-2019

  • JuiceBrothers kioskJuiceBrothers kiosk
  • Van Leeuwen Ice Cream at the JuiceBrothers kiosk - credit SidneyBensimon_hiresVan Leeuwen Ice Cream at the JuiceBrothers kiosk - credit SidneyBensimon_hires

Recent opende Van Leeuwen in de JuiceBrothers kiosk aan de Admiraal de Ruyterweg in Amsterdam een tijdelijke vegan ijssalon. De JuiceBrothers kiosk zal in de zomer volledig in het teken staan van het vegan ijs. Naast het Van Leeuwen ijs kunnen klanten nog steeds terecht voor de sappen van JuiceBrothers.

Samenwerking JuiceBrothers en Van Leeuwen Ice Cream

Sinds 2017 is Van Leeuwen Ice Cream, dat in New York en Los Angeles tal van vestigingen heeft, een samenwerking met JuiceBrothers gestart. JuiceBrothers heeft ondertussen 6 vestigingen in Amsterdam en 2 in New York. Het ijs wordt inmiddels in de vestigingen van JuiceBrothers aan de Raamsteeg en het Haarlemmerplein verkocht en deze zomer zal het ijs ook in de kiosk aan de Admiraal de Ruyterweg worden verkocht. De kiosk aan de Admiraal de Ruyterweg zal deze zomer omgetoverd worden tot een ware Van Leeuwen ijskraam, waar guilt-free genoten kan worden van het overheerlijke vegan ijs van de ijsmaker. Het ijs wordt in verschillende smaken verkocht, waaronder Cherry, Banana Walnut, Cookie en Pistache. De ijskraam beschikt over een klein terras, maar de ijsjes kunnen ook worden gehaald als grab and go.

Pop-up vegan ijssalon

Van Leeuwen vegan ijs wordt onder andere gemaakt met huisgemaakte cashewmelk, biologische kokosmelk, biologische extra vierge kokosolie, biologische rietsuiker en pure cacaoboter. Het ijs is daarmee volledig lactosevrij en veganistisch, wat naadloos aansluit op de producten van JuiceBrothers. Openingstijden maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 15:00 en op zondag van 09:00 tot 15:00.

Website: JuiceBrothers / Van Leeuwen Ice Cream

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.