Pop-up ruimte naast Osteria Vicini

24-11-2015

  • Bar Vicini
  • Bar Vicini
  • Bar Vicini
  • Bar Vicini
  • Bar Vicini
  • Bar Vicini

Osteria Vicini is altijd in voor vernieuwing en de ruimte naast het restaurant is vanaf nu de plek om nieuwe ideeën uit te voeren. Ze beginnen met Bar Vicini, de nieuwe pop-up cocktailbar.

Pop-up cocktail bar in Osteria Vicini

Er bleek in Kralingen (Rotterdam) vraag te zijn naar een bar waar je mooie whisky’s, gin & tonics en cocktails kunt drinken in een stijlvolle ambiance. Die sfeer wordt gecreëerd door een zorgvuldig samengesteld interieur met veel velours, glans, spiegels en met een aantal bijzondere eyecatchers. Zo staan er barkrukken uit een oud Belgisch casino en zijn de reusachtige bronzen slagtanden uit Spanje niet te missen. In een grote bak staan platen uit de jaren zestig tot en met tachtig, die op verzoek op de platenspeler gelegd worden. Ook belangrijk voor de sfeer is de barman, een vakman die de mooiste cocktails zo uit de mouw van zijn strak gestreken overhemd schudt. De barman gaat ook zo nu en dan rond met olijfjes, bruschetta’s, oude pecorino, parmaham of oesters. Bar Vicini is via de Osteria te bereiken door zware, rode velours gordijnen maar heeft ook een eigen ingang.
Bar Vicini is onderdeel van de Dudok Groep dat sinds 1991 een toonaangevend bedrijf is in de hospitality-, evenementen- en horecabranche.

Inspiratie

Heb jij een leegstaand pand naast je restaurant en kun je een goede (prijs)afspraak maken met de verhuurder? Dan is het voorbeeld van de Dudok Groep om te gaan experimenteren met nieuwe ideeën in een pop-up formule, een goed idee.

Website: Osteria Vicini

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.