Pop-up powerfood restaurant van populaire schrijfster Rens Kroes

16-7-2015

  • © Lisa Galesloot

Voor de liefhebbers van gezond en lekker eten is Rens Kroes een ware held. Ze is niet langer ‘het zusje van’, de Friezin heeft een eigen health imperium opgebouwd.
Het tweede boek van Rens Kroes, ‘Powerfood – Van Friesland naar New York’, is half juni gelanceerd. In een ramvol uitverkocht pop-up restaurant konden gasten genieten van een supergezond diner met gerechten uit haar nieuwe boek.

Eerste pop-up

Rens verwelkomde de gasten persoonlijk en leverde, ondersteund door een team van koks, ook een culinaire bijdrage aan het diner. Het was voor Rens voor het eerst dat zij haar gerechten op deze manier aan het publiek presenteert en alle gasten kregen een exemplaar van het nieuwe boek mee naar huis. Met twee diners en één lunch was het voor in totaal 135 gasten genieten van het eten. Dat is een fractie van de 72.000 Facebook fans, 17.600 volgers op Twitter en 223.000 volgers (!) op Instagram en schreeuwt natuurlijk om meer!

Van Friesland naar New York

Rens heeft zich laten inspireren door alles wat ze in Friesland en New York heeft gezien, geproefd en geleerd. Ze gebruikt verse, pure ingrediënten en maakt smaakvolle gerechten met mooie specerijencombinaties. Voor elk moment van de dag biedt Rens heerlijke en originele, maakbare recepten. Als voedingscoach in het dagelijks leven, adviseert Rens mensen in het aanpassen van hun lifestyle en voedingspatroon.

Deelnemende partijen

Rens’ pop-up restaurant werd mede mogelijk gemaakt door Sienconcepts en gesponsord door Amsterdam Flavours en o.a. door Vedett, Bountiful, Arisz et al, Lemonaid – Charitea, V2Cgin, Bowls and Dishes, Catchii en Bloomon.

Inspiratie: Een kokende foodblogger in het restaurant

Voor restaurants is het interessant om eens te kijken of het mogelijk is om een avond te organiseren met populaire foodbloggers en schrijvers (of eigenlijk meestal schrijfsters), het zal je verbazen hoeveel animo hier voor is!

Bron: www.unieboekspectrum.nl

Website: Rens Kroes

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.