Pop-up IGLOOS | Op welk dakterras in Nederland volgend jaar winter?

23-1-2017

  • Pop-up IGLOOSPop-up IGLOOS
  • Pop-up IGLOOSPop-up IGLOOS
  • Pop-up IGLOOSPop-up IGLOOS

Nog tot het eind van de winter kun je op een terras in Londen dineren in pop-up iglo’s. De IGLOOS bieden plaats aan kleinere groepen (tot acht personen) en zijn volledig verwarmd. Om het de gasten nog comfortabeler te maken liggen de schapenvachten klaar en zijn er speakers beschikbaar voor muziek. Op welk dakterras in Nederland zien we de IGLOOS volgend jaar winter ook?

Pop-up IGLOOS bij Coppa Club in Londen

In totaal staan er acht IGLOOS op het terras van Coppa Club in Londen, hier hebben gasten een mooi uitzicht over de Thames en de Tower Bridge. In drie van de iglo’s staan grote ronde tafels waar acht gasten kunnen tafelen, de andere vijf zijn meer geschikt als knusse lounge ruimtes waar gasten een cocktail kunnen drinken terwijl er op de achtergrond funky jazz en soulmuziek klinkt.

New York

In New York is de iglo al langer bekend, in 2014 verschenen daar de eerste IGLOOS op het dak van 230 fifth. Ook deze winter staan er weer een aantal op de rooftopbar, vanuit de iglo’s hebben gasten een panoramisch uitzicht over New York City. Ook in New York komt het de gasten niets tekort, in de iglo’s staan banken en lampen, ligt tapijt en staan zelfs televisies. Reserveren kan niet, wie het eerst komt, eerst maalt.

Nederland

De iglo’s zijn gemaakt van PVC en zijn oorspronkelijk bedoelt voor kampeerders die dichterbij de natuur willen zijn. Het materiaal is ervoor gemaakt om wind, sneeuw en regen buiten te houden terwijl de temperatuur binnen aangenaam is. In Nederland zijn we de zogeheten IGLOOS nog niet tegengekomen, misschien kan één van de hotels met een dakterras ze hier introduceren?

Website:

Coppa Club

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.