Pop-up breakfast club geopend in Hofbogen Rotterdam

9-9-2022

  • Credits: Tasty LemonCredits: Tasty Lemon
  • Credits: Tasty LemonCredits: Tasty Lemon
  • Credits: Tasty LemonCredits: Tasty Lemon
  • Credits: Tasty LemonCredits: Tasty Lemon
  • Credits: Tasty LemonCredits: Tasty Lemon

Uitgebreid kennismaken met plantaardige ontbijtproducten en gerechten

Sinds 7 september kunnen bezoekers genieten van plantaardige ontbijtgerechten in The Next Morning Breakfast Club powered by Alpro. Met de pop-up breakfast club, aan de Hofbogen in Rotterdam, hoopt Alpro plantaardig eten toegankelijker te maken en te laten zien hoe je lekker je dag kan beginnen met een plantaardig ontbijt.

Leestijd: 1 minuut.

Van een klassieke havercappucino tot een rijkgevulde Libanese flatbread of plantaardige variatie op cheesecake: van alles is er te proeven in de breakfast club. Gerechten die laten zien hoe gevarieerd en lekker plantaardig eten kan zijn, is en een van de redenen waarom Alpro deze breakfast club heeft opgezet. Simone Broxks, Voedingsdeskundige bij Alpro: ‘’Smaak is voor mensen zó bepalend voor hun voedingskeuze. Uit onderzoek, dat we hebben laten uitvoeren door Kantar weten we dat het beeld onder veel consumenten nog bestaat dat plantaardig eten niet lekker zou zijn. Die gedachte leeft bij 41% van de ondervraagden. Bij Alpro bewijzen wij graag het tegenovergestelde! Met deze pop-up breakfast club willen we mensen op een laagdrempelige manier en in een gezellige setting laten ervaren en inspireren dat plantaardig heel lekker is en zeker niet saai is.’’

Tot 1 oktober

De pop-up break fast club is te bezoeken van maandag t/m zaterdag van 8.30 uur tot 15.00 uur. 1 oktober is de laatste dag dat je kan genieten van de ontbijtgerechten.

Website: Alpro.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.