Pop-up boutique en restaurant ‘Dior at Alto’ op de rooftop van Selfridges in Londen

14-6-2021

  • Doir at Alto - Selfridges - Dioriviera
  • Dior at Alto - Selfridges - Beetroot carpaccio
  • Dior at Alto - Selfridges - Salade Nicoise
  • Dior at Alto - Selfridges - J'Adior Selfridges cocktail
  • Dior at Alto - Selfridges - Seabass carpaccio
  • Dior at Alto - Selfridges - Tagliolini Sicilian red prawn and caviar

Als je deze zomer naar Londen gaat kun je in Selfridges genieten van de ‘Dioriviera-capsule’ in de pop-up boetiek en restaurant met een ‘seaside’-sfeer in hun iconische restaurant op het dak, Alto by San Carlo. Voor deze zomer omgetoverd tot ‘Dior in Alto’, hier geniet je van de luxe en ‘la dolce vita’ waar Dior voor staat. Het restaurant is versierd met ‘toile de Jouy’, met een door ontwerpster Maria Grazia Chiuri herzien embleem in de kleuren blauw, chartreuse of framboos.

Wij schrijven altijd graag over inspirerende samenwerkingen en dit is daar weer een voorbeeld van, leuk om te bezoeken als je deze zomer naar Londen gaat! De gerechten op het menu klinken heerlijk! De pop-up is al open en blijft open tot 30 september 2021. Kijk verder in het artikel waar je kunt reserveren. En als inspiratie voor restaurants en hotels, waarom niet samenwerken met lokale ontwerpers om een bijzondere pop-up te creëren?

Leestijd: 1 minuut

Restaurant ‘Dior at Alto’ | Een ode aan la dolce vita

De tinten in het interieur zijn gebaseerd op de stralende zomergarderobe ontworpen door de Creative Director van Dior damescollecties. Het motief siert zowel stoelen en placemats als de bar en delicate sluiers op de pergola, een ode aan la dolce vita. In het decor staan ​​objecten van Maison Dior zoals kussens, parasols en ligstoelen.

Op het menu van ‘Dior at Alto’ staat…

Op het menu staan ​​Italiaanse specialiteiten, de kenmerkendesignatuur recepten van Alto, zoals truffel en Pecorino Ravioli maar ook gerechten die geselecteerd zijn door Maison Dior, waaronder enkele van de favorieten van Monsieur Dior. Zoals een broodje kreeft met Pachino tomaten, een bietencarpaccio die wordt geserveerd met rucola sla, Parmezaanse kaas en pistachenoten of een Tagliolini met Siciliaanse rode garnalen en kaviaar. De cocktailkaart, is een eerbetoon aan de geschiedenis van Dior, met elixers die exclusief gemaakt zijn voor ‘Dior at Alto’ zoals de ‘J’Adior Selfridges’ en ‘Lady Dior’. Reserveren kan via hun website.

Website: Selfridge's

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.