Pop-up bistro ‘Chez Laurent’ tijdens verbouwing restaurant Spetters

5-12-2016

  • Chez Laurent

Chef-kok en eigenaar Laurent Smallegange gaat zijn restaurant Spetters in Breskens restylen. De met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid krijgt meer comfort, een frisse uitstraling en wordt meer eigentijds. Tijdens de verbouwing, die plaatsvindt in januari, opent hij de Franse pop-up bistro ‘Chez Laurent’.

Frisse uitstraling

Het nieuwe jaar grijpt Laurent aan om zijn restaurant te restylen. Het vernieuwde Spetters heeft meer comfort en een frisse uitstraling, is meer eigentijds en gaat 56 zitplaatsen tellen.

De verbouwing vindt plaats in januari, in februari gaan de deuren weer open. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de website van restaurant Spetters.

Franse bistro

In het buitenland kwamen we al vaker pop-up restaurants tegen tijdens verbouwingen van het restaurant. Nu dus ook in Nederland waar Laurent Smallegange tijdens de verbouwing een pop-up bistro opent. ‘Chez Laurent’ (adres Kaai 6, Breskens) komt op de begane grond onder zijn sterrestaurant en wordt een Franse bistro met 100 procent authentiek klassieke smaakvolle Franse gerechtjes. Chez Laurent is geopend van 6 januari tot en met 6 februari. Benieuwd naar de pop-up bistro, klik hier voor de Facebook pagina.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.