Poor Man’s Kitchen Kilpatrick Fine Strainer | Handige cocktail tool

7-3-2019

  • Poor Man’s Kitchen Kilpatrick Fine Strainer
  • Poor Man’s Kitchen Kilpatrick Fine Strainer
  • Poor Man’s Kitchen Kilpatrick Fine Strainer
  • Poor Man’s Kitchen Kilpatrick Fine Strainer
  • Poor Man’s Kitchen Kilpatrick Fine Strainer

De Poor Man’s Kitchen Kilpatrick Fine Strainer is de allereerste alles-in-een cocktail strainer. Het proces van fine strainen, waar normaal gesproken twee tools voor worden gebruikt, wordt met deze strainer beperkt naar één tool. Cocktails kunnen op deze manier efficiënter bereidt worden omdat deze tool tijd, kosten en vaak zeldzame barruimte bespaard. De Kilpatrick fine strainer filtert ijskristallen, stukjes fruit en kruiden, evenals overmatig eiwit. Het doet dus wat het zou moeten doen. Op deze manier kun je nu met één hand uitschenken en houd je je andere hand vrij om bijvoorbeeld het glas te ondersteunen. Daarnaast is natuurlijk ook minder afwaswerk.

Waarom zou je de Poor Man’s Kitchen Kilpatrick Fine Strainer gebruiken?

Waar je normaal gesproken in de spoelbak graait naar twee voorwerpen is dit er nu nog maar één. Voor een bar waarbij de spoelbak zich niet direct naast de cocktailbar bevindt is deze tool ook ideaal. Bij het gebruik van twee tools komt het namelijk met enige regelmaat voor dat bij het vervoeren van de tools na het shaken er nog wat druppels op de grond vallen. Dit voorkom je dus met het gebruik van de all-in-one fine strainer. Handig dus!

Het Kickstarter project

Het idee voor dit project is vier jaar geleden ontstaan en is nu eindelijk klaar om geproduceerd te worden. Met het geld wat opgehaald wordt van de eerste bestellingen (met korting) via de website Kickstarter zal de eerste productie ronde worden gefinancierd. Alles is gereed voor productie, ze moeten alleen nog genoeg geld ontvangen om de productie ook daadwerkelijk te starten. Motto van dit product: verbeter elke cocktail door middel van de Poor Man’s Kitchen Kilpatrick Fine Strainer. Gemaakt door bartenders, voor bartenders.

Website: Kickstarter

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.