Polly’s Pies shakes | Drink je stukje taart

21-7-2017

We moeten toegeven dat we echt twijfelden of we zouden schrijven over deze ’trend’ om een ​​stuk taart in een milkshake te gooien! Maar goed we verkopen ook ijs met appeltaartsmaak in Nederland dus wie weet wordt dit ook wel een hit! Dus hier is het: gespot op een video van Eater: Polly’s Pie shakes, een bakkerij waar je je stuk taart ook kunt opdrinken. Ze combineren het met 4 bollen vanille-ijs en slagroom. Polly’s Pies Café verkoopt deze shakes in 16 vestigingen rondom Los Angeles. Welke bakkerij in Nederland of België gaat ‘taart shakes’ verkopen?

Pie Shakes | Je kunt je stuk taart ook opdrinken

Deze ‘trend’ hebben wij volledig gemist, maar we konden zelfs instructievideo’s vinden zoals op de website ‘Completely Delicious’ en als je googled naar ‘pie shakes’ dan krijg je heel veel resultaten. Je kunt pie shakes met bijna elke taart smaak maken! Hoewel zelfs één van mijn jongere collega’s een eerste reactie had van, ‘jak, ik weet niet eens of ik het wil proeven, klinkt wel erg over de top’, kan het een spectaculair item zijn om te verkopen in een bakkerij. Alhoewel we allemaal denken dat je gewoon moet genieten van een mooi stuk taart. Horen we het graag als een Hollandse of Belgische bakkerij of ijssalon ook taart shakes gaat verkopen! ^Marjolein

Website: Polly's Pies

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.