POD Hotels | Betaalbaar overnachten in hartje New York

2-10-2017

  • Pod BrooklynPod Brooklyn Exterior
  • Pod Brooklyn technologyPod Brooklyn technology
  • Pod Brooklyn insidePod Brooklyn inside
  • Pod Times Square, exteriorPod Times Square, exterior
  • Pod Times SquarePod Times Square
  • Pod 39 ExteriorPod 39 Exterior
  • Pod 39 Play Room Ping PongPod 39 Play Room Ping Pong
  • Pod 39 RooftopPod 39 Rooftop

De POD Hotels in New York maken het mogelijk om tegen een betaalbaar tarief te overnachten op Manhattan en binnenkort ook in Brooklyn. Deze winter openen zij hun flagship hotel in het centrum van de city, Pod Times Square. Dit najaar gaat Pod BK in Brooklyn open, het vijfde hotel binnen de Pod Hotel collectie. Voortbordurend op het succes van Pod 51, Pod 39 en Pod DC (Washington), het eerste hotel buiten NYC. In deze budgethotels zijn alle onnodige faciliteiten geëlimineerd en is alleen het broodnodige terug te vinden in de capsules. Hierdoor zijn ze in staat de prijs te drukken en overnachten de gasten betaalbaar op A-locaties.

POD Hotels

Goed nieuws dus! Naast dat het de laatste jaren vele malen goedkoper geworden om naar Amerika te vliegen, zijn er nu ook hotels als de POD Hotels die het betaalbaar maken om op gunstige locaties te overnachten in New York. Een overnachting in een POD Hotel betekent dat je in een hypercompacte capsule overnacht met alleen die faciliteiten die je nodig hebt. Bij het nieuwe hotel, Pod Times Square, kun je als je als gast verblijft in een Pod Pad ook gebruik maken van een fitness centrum en een gastenlounge op de bovenste verdieping. Iedereen kan komen genieten van een cocktail in de Tiki Bar in de lobby op de derde verdieping, waar je uitzicht hebt op Times Square. Daarnaast kun je eten bij Parm, de zesde vestiging van de Major Food Group’s casual Italiaans-Amerikaanse restaurant.

Pod 51 en het BD concept

Het originele Pod 51 hotel is al in 2007 geopend in Midtown East. Het was eerste hotel dat gelanceerd werd door hoteliers Richard Born en Ira Drukier, puur gericht op de “young-minded” reizigers. Het BD concept is duidelijk: schone, levendige ruimtes die efficiënt ingericht zijn en de nieuwste technologische snufjes bevatten. In 2012 volgde Pod 39 met een gezamenlijke ruimte en een rooftop lounge. Dit jaar kwam daar Pod DC in Washington bij. Nog voor het eind van dit jaar opent Pod Brooklyn, waarvan de modulaire hotelkamers al in Polen gemaakt zijn en per vracht naar New York zijn overgebracht. Dit is dan ook het eerste modulaire hotel van de stad.

Website: Pod Hotels

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.