Pizza inspiratie uit Australië, the Mogul

20-11-2014

In Australië is het mogelijk om je eigen pizza te creëren voor Domino’s Pizza, deze online te delen met vrienden en familie en bij succes mee te delen in de winst op jouw pizza. Domino’s Pizza heeft hiervoor een nieuw merk opgericht – Pizza Mogul.

Australiërs kunnen op een app hun eigen Mogul pizza ontwerpen met als gevolg heel bijzondere combinaties. De semi pizza-ondernemers verdienen ermee, afhankelijk van hoeveel pizza’s er van hun combinatie worden verkocht. Ter indicatie; er zijn meer dan 12.000 exemplaren verkocht van de succesvolste Mogul pizza, de ‘Pizza Master’. Domino’s Pizza geeft de deelnemers ook de mogelijkheid om hun ‘opbrengsten’ te schenken aan goede doelen. Het is een actie die ons deed denken aan de actie van Lays (raad de smaak) en net als Lays kan Domino’s Pizza spreken van een succesvolle actie! Ze hebben zelfs een Mogul Masterclass georganiseerd.

Website: Domino's Pizza Australië

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.