Pizza Hut komt met limited-edition NCAA® March Madness® Mini Basketballs

9-3-2023

  • Pizza Hut Brings Back Limited-Edition Mini Basketballs for the First Time Since the 1990sPizza Hut Brings Back Limited-Edition Mini Basketballs for the First Time Since the 1990s
  • Pizza Hut Brings Back Limited-Edition Mini Basketballs for the First Time Since the 1990sPizza Hut Brings Back Limited-Edition Mini Basketballs for the First Time Since the 1990s
  • Pizza Hut Brings Back Limited-Edition Mini Basketballs for the First Time Since the 1990sPizza Hut Brings Back Limited-Edition Mini Basketballs for the First Time Since the 1990s

Gisteren kondigde Pizza Hut de terugkeer aan van een limited-edition aanbod uit de jaren negentig: ‘Mini Basketballs’. Net op tijd voor NCAA® (National Collegiate Athletic Association) March Madness® zijn de 2023 ‘Mini Basketballs’ vanaf 14 maart voor een gelimiteerde tijd verkrijgbaar bij deelnemende Pizza Hut restaurants in het hele land voor slechts $7 via de Pizza Hut website en hun  app (belastingen niet inbegrepen; prijzen en deelname variëren). De nieuwe ‘Mini Basketballs’ hebben een zwart en rood patroon met de tekst: “No One Out Pizzas The Hut”®.  

Leestijd: 2 minuten 

‘Mini Basketballs’ | Een nostalgisch aanbod   

De terugkeer van dit nostalgische aanbod uit de jaren negentig volgt op de heropleving van een ander favoriet Pizza Hut menu-item: de Big New Yorker. De Big New Yorker, een XL pizza in New York-stijl van 40 centimeter is nu weer voor een beperkte tijd verkrijgbaar bij verschillende restaurants in het hele land. Deze pizza heeft zes extra grote, opvouwbare stukken met een knapperige korst en krachtige smaken, waaronder zoete marinara-saus en Parmezaanse oregano om een authentieke pizzeria in New York-stijl na te maken.      

March Madness® verpakking die verandert in een basketbalring  

Voor degenen die in Amerika thuis zelf vrije worpen willen oefenen, wordt de Big New Yorker pizza in de deelnemende vestigingen geleverd met een speciale March Madness® verpakking waarvan je een basketbalring met backboard kunt vouwen dat perfect past bij de nieuwe ‘Mini Basketballs’. De interactieve March Madness® Big New Yorker pizzadoos is verkrijgbaar bij de deelnemende vestigingen zolang de voorraad strekt.  

“We zijn weer terug voor het zevende jaar als de officiële pizza van March Madness® en we wilden iets speciaals doen voor pizza-liefhebbende basketbalfans,” aldus Lindsay Morgan, hoofd marketing van Pizza Hut. “Daarom brengen we een fan-favoriet item, onze ‘Mini Basketballs’, terug om perfect te combineren met pizzabestellingen tijdens het toernooi en onthullen we een interactieve basketbalringen-pizzadoosverpakkingen voor klanten om thuis in actie te komen.”   

Pizza Hut brengt ook de ‘Pizza Hut®’ challenge terug voor het March Madness® herentoernooi. Warner Bros. Discovery Sports en CBS Sports Studio Talent zullen het tegen elkaar opnemen in een toernooi in bracketstijl, waarbij ze spelen met de Mini Basketballs in de hoop de ‘bragging’ rechten (het recht om op te scheppen) mee naar huis te nemen.  

Pizza Hut & Culture Kings in de Caesars Palace Forum Shops  

Om het basketbalseizoen te vieren werkt Pizza Hut samen met Culture Kings voor een in-store activering in de flagship store van de streetwear bestemming in de Caesars Palace Forum Shops in Las Vegas op 18 maart. Tijdens dit eendaagse evenement kunnen liefhebbers van pizza en basketbal genieten van verschillende activiteiten, variërend van basketbalwedstrijden tot fotomomenten in pizzathema; bovendien krijgen ze de kans om de limited edition Pizza Hut Mini Basketballs te bemachtigen. 

Website: Pizza Hut

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.