Pip & Nut Toast Bar | Pop-up in de foodhallen van Selfridges

1-2-2017

  • Pip & Nut Toast Bar, Selfridges Foodhall, LondonPip & Nut Toast Bar, Selfridges Foodhall, London
  • StrawberryToast by Pip & NutStrawberryToast by Pip & Nut
  • Avocado Almond Butter Toast by Pip & Nut Toast BarAvocado Almond Butter Toast by Pip & Nut Toast Bar

In Nederland zijn er verse notenboters in alle soorten en maten te verkrijgen in de supermarkt. Deze gekte is in Engeland ook aan de gang. In de foodhall van Selfridges staat namelijk een pop-up, the Pip & Nut Toast Bar. Deze pop-up bar is geopend tot 12 februari 2017 en serveert een selectie van verschillende brood- en belegsoorten variërend van pindakaas, geraspte appel, ahornsiroop tot avocado.

Pip & Nut Toast Bar

Het merk Pip & Nut werd twee jaar geleden door Selfridges het leven in geroepen. Pip & Nut verkoopt 100% natuurlijke notenboters zonder palmoliën en geraffineerde suikers. De vrouw achter het concept is Pippa Murray, zij lanceerde ook haar kookboek genaamd Pip & Nut: The Nut Butter Cookbook. In dit boek staan recepten van verschillende notenboters, inclusief een aantal notenboters die bij de Toast Bar geserveerd worden.

De consument kan bij de Toast Bar uit verschillende broodsoorten zoals zuurdesembrood en roggebrood kiezen. Vervolgens kan er een keuze gemaakt worden tussen de volgende soorten toppings: gemarineerde aardbeien met amandelboter; pindakaas met gegratineerde appel en ahornsiroop; pindakaas met verse chili, limoen & koriander;  avocado, amandelboter en specerijen.

Wij zouden graag zien dat Pippa Murray ook een Pip & Nut Toast Bar opent in Nederland. De Bijenkorf zal hier een ideale locatie voor zijn. Zelf zou ik graag de toast met gemarineerde aardbeien en amandelboter willen proeven! ^Marjolein

Website: Pip & Nut

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.