Pinto Picnic op het Dakpark in Rotterdam | Asian BBQ

10-7-2017

  • Picnic Dakpark credits Stephanie Hoepel HT3 Credits: Stephanie Hoepel
  • Picnic Dakpark credits Stephanie Hoepel HT3 Credits: Stephanie Hoepel
  • Picnic Dakpark credits Stephanie Hoepel HT3 Credits: Stephanie Hoepel

Vanaf 1 juli is Asian BBQ voor de 3e keer open gegaan in het statige hoge hoekpand aan het begin van het Dakpark. Als reizend restaurant vestigt Asian BBQ zich graag op nieuwe plekken. Toch gaan ze dit jaar al voor het 3e seizoen en weer voor zes maanden open op het Hudsonplein 7b. Hier zijn ze van woensdag tot en met zondag van 17.30 uur tot en met 23.00 uur geopend. Vanuit het restaurant loop je zo het Dakpark op voor een Pinto Picnic. Een plek om voor om te lopen en om te gaan genieten van een traditionele Thaise BBQ.

Pinto Picnic door Asian BBQ

De Pinto Picnic set bestaat uit een torentje van vier opgestapelde bakjes en is gevuld met heerlijke gerechten, bites en sweets. In ieder bakje zit een ander gerecht en ze lenen je er een matje voor de picnic bij. Thais genieten met uitzicht over Rotterdam! Er zijn drie sets te koop: curry vd week met vis, varken, vega of kip, pandan rijst met een fried egg, Burmese tealeaf salad (1). Kipkluifjes, garnalen, kaas kroketjes, vega mini loempia’s, spicy frietjes met homemade mayo en een skewer varkensvlees (2). En spekkoek, mango sticky rice, banana springroll, fluffy pancakes honey (3).

Naast de Pinto Picnic kun je bij Asian BBQ ook genieten van Thaise curry’s en heerlijke Thaise bieren, Sang-som, mojito’s en andere lekkere drankjes.

Website: Asian BBQ Restaurant

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.