Pingpongbar Daily Social opent binnenkort in Amsterdam

8-12-2015

  • Daily Social
  • Daily Social

Amsterdam krijgt nog dit jaar de eerste pingpongbar van Nederland. De pingpongbar is een uitgaansgelegenheid waarbij het traditionele tafeltennissen een hoofdrol heeft. Socializen door te tafeltennissen!

Pingpongbar Amsterdam

Daily Social combineert sport en entertainment. Het café beschikt over 9 verschillende tafeltennis tafels. De tafels zijn geschikt voor grote groepen tot maximaal 20 gasten. Een potje tafeltennis is naast sport ook entertainment en goed voor de teambuilding!

De Daily Social is straks dagelijks geopend voor alle leeftijden. Vanaf 18:00 is de bar echter uitsluitend toegankelijk voor mensen boven de 21 jaar.

Naast dat je aan de bar de meest uiteenlopende dranken kunt bestellen is er ook een kleine barkaart met op het menu veel snacks en salades.

Internationale pingpongbar

Pingpongbars zijn internationaal gezien niet nieuw. Ook in Chicago, New York, Los Angeles, San Francisco en Toronto hebben we pingpongbars gespot. Het is een variant op onze  snooker- & poolcafés. Wij zijn benieuwd of hip Amsterdam in de Daily Social gaat pingpongen en of er meerdere pingpong bars door Nederland komen. Tenslotte zijn er ook veel snooker & poolcafés! Lees een interview met de initiatiefnemer Edwin Streep op de website van Het Parool. Wij wensen Edwin en zijn team veel plezier en succes met Daily Social.

Bron: Het Parool

Website: Daily Social

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.