Pay @ Pump | Barclaycard lanceert ’s werelds eerste contactloze biertap

19-12-2016

  • Pay & Pump

Het is de eerste in zijn soort, de zelf schenkende biertap maakt het voor gasten mogelijk om hun eigen biertje te bestellen, betalen en mee te nemen binnen 60 seconden. Pay @ Pump is ontworpen om cafés sneller te laten werken, uit onderzoek blijkt namelijk dat wachten op je drankje het meest irriteert tijdens een avondje uit. Gemiddeld bedragen de wachttijden in Britse pubs circa 12 minuten per order, met Pay @ Pump wordt deze tijd aanzienlijk verminderd. Een welkome techniek dus in pubs, zeker tijdens drukken perioden zoals de Kerstdagen.

Hoe Pay @ Pump werkt

  • Bestellen; selecteer je favorieten biertje op het Pay @ Pump touchscreen.
  • Betalen; swipe met jouw bankpas (contactloos betalen) langs de biertap.
  • Schenken; zet je glas onder de biertap, het systeem detecteert je glas en begint automatisch te schenken, waarna de betaling wordt afgerond.

Tami Gargreaves, Commercieel Directeur, Digitale Klanten Betalingen bij Barclaycard, zegt: “Ik was er van overtuigd dat de meeste irritatie afkomstig was van mensen die ingewikkelde cocktails bestelde of direct voor 10 personen een biertje. Toen ons werd verteld dat dit niet het meest irritante is, maar de wachttijd besloten we om een simpele oplossing te gaan zoeken. Pay @ Pump is het antwoord; een win-win voor zowel de barman als de gast.”

De Pay @ Pump is in Londen getest vorige week.

Website: Henry's Café and Bar & Barclaycard

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.