Pancake on a stick

17-1-2018

Op zoek naar trends binnen de pannenkoekenbranche kwamen we een persbericht van februari 2017 tegen van Sonic Drive In, een Amerikaanse fastfoodketen, over een nieuw terugkerend item op het ontbijtmenu, de ‘Pancake on a stick’. Perfect voor iedereen die van zowel pannenkoeken als worsten houdt. Het ontbijtgerecht heeft meerdere keren op de menukaart gestaan bij Sonic Drive In,alhoewel het erop lijkt dat die nu weer (tijdelijk?) van het menu af is, willen we ‘m ter inspiratie toch nog even met je delen.

Pancake on a stick

De naam zegt het eigenlijk al, het is een pannenkoek op een stok. Omdat alleen een pannenkoek op een stok niet heel goed werkt, krijg je er ook een ontbijtworst bij. Deze zit op de stok geprikt met daaromheen de pannenkoek gewikkeld. Om het af te maken wordt er ook nog een flinke klodder  maple syrup bij geserveerd. Hoewel die in Amerika toch echt als ontbijtgerecht geserveerd wordt, zullen wij als nuchtere Nederlanders dit waarschijnlijk nog even overslaan in de vroege ochtend. Misschien wel een leuk idee om als foodtruck mee aan de slag te gaan of in een pannenkoekenrestaurant serveren?

Over SONIC®, America’s Drive-In®

SONIC, Amerika’s Drive-In is ’s lands grootste drive-in restaurantketen die dagelijks ongeveer 3 miljoen klanten bedient. Meer dan 90 procent van de 3.500 drive-in locaties van SONIC zijn eigendom van en worden beheerd door lokale zakenmensen. Het bedrijf bestaat al 65 jaar.

Website: Pannenkoek op een stokje

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.