Orancello van De Jongens van Oud West | Hét alternatief voor limoncello

14-4-2022

  • De Jongens van Oud West - Rick Taks, Joeri van Dongen en Bart van den HeijkantDe Jongens van Oud West - Rick Taks, Joeri van Dongen en Bart van den Heijkant
  • Orancello van De Jongens van Oud WestOrancello van De Jongens van Oud West
  • Orancello van De Jongens van Oud WestOrancello van De Jongens van Oud West
  • Orancello van De Jongens van Oud WestOrancello van De Jongens van Oud West
  • Orancello van De Jongens van Oud WestOrancello van De Jongens van Oud West

Orancello wordt gemaakt met sinaasappelschillen in plaats van citroenschillen, met als resultaat een friszoete likeur die perfect past bij gezellige avonden of als borrel in de zon. De orancello van De Jongens van Oud West kenmerkt zich door kwaliteit en een toegankelijk karakter.

In dit artikeltje een recept voor Oud West Finest, een cocktail met orancello en een link naar recepten voor een Orancello Cosmopolitan, een Oud West orange mimosa en een Mister Orange.

Leestijd: 2 minuten

Orancello | IJskoud het lekkerst

De sinaasappelschillen die De Jongens van Oud West gebruiken voor hun orancello komen vers van de vrucht en dat proef je. De likeur heeft een alcoholpercentage van 28 procent en is friszoet met een licht bittere afdronk. Perfect voor op een zomers terras of als verfrissend digestief. De Jongens van Oud West is ijskoud het lekkerst, maar met de orancello zijn ook heerlijke cocktails te maken door de likeur te mixen met bijvoorbeeld prosecco, of met gin en gingerale.

Kwaliteit zonder concessies

De Jongens van Oud West – Rick Taks, Joeri van Dongen en Bart van den Heijkant – zijn drie avontuurlijke Bourgondiërs uit Oud West in Oosterhout die met hun orancello impact willen maken op de drankenwereld. Door een hoogwaardig alternatief te bieden voor limoncello en geen concessies te doen op kwaliteit. Om tot het beste resultaat te komen onderzochten de vrienden tientallen sinaasappelsoorten en honderd verschillende recepten voordat ze hun drank op de markt brachten. Het resultaat is een rijke, ambachtelijke orancello.

Beter een goede fles voor 20 euro, dan twee flessen bocht van 10 euro

De ondernemers achter De Jongens van Oud West staan voor hun product. Het totaalplaatje klopt en hiermee maken ze een kwaliteitsslag in de drankenwereld. Hun motto: je kunt beter een goede fles voor 20 euro kopen, dan twee flessen bocht van 10 euro. Alles draait bij De Jongens van Oud West om vriendschap en kwaliteit. Het zou zomaar kunnen dat ze hun ondernemerschap, enthousiasme, liefde en vriendschap niet alleen in dit drankje stoppen, maar in de toekomst meerdere kwalitatief hoogstaande producten gaan ontwikkelen.

Orancello cocktail | Oud West Finest

Het recept voor een cocktail met dit drankje van De Jongens van Oud West: Oud West Finest. Ingrediënten:  50 ml orancello; 25 ml gin; 200 ml gingerale; ijsblokjes een sinaasappelschil en munt. Zo serveer je het: doe wat ijsblokjes in een longdrink en schenk de orancello en gin erbij. Vul aan met gingerale en garneer met een sinaasappelschil en takje munt. Op hun website vind je nog meer cocktailrecepten zoals o.a. een Orange Cosmopolitan en een Oud West orange mimosa!

Meer informatie over de verkooppunten en cocktailinspiratie vind je op de socials en website van De Jongens van Oud West.

Website: De Jongens van Oud West

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.