Op de Horecava | The Dobla Pastry Battle Edition NL 2018

7-9-2017

‘The Dobla Pastry Battle’ vindt over de hele wereld plaats en nu voor het eerst in Amsterdam, tijdens de aankomende Horecava. Deze patisserie wedstrijd wordt op donderdag 11 januari 2018 georganiseerd in samenwerking met het Gastronomisch Gilde. Deelname aan de wedstrijd staat open voor alle chefs en patissiers die passie, affiniteit en de juiste skills hebben om 3 rondes patisserie gevechten te overleven. Een nieuwe wedstrijd op de Horecava waarvoor je je kunt inschrijven!

Inschrijven voor The Dobla Pastry Battle

De Horecava wordt gehouden van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam. Er kunnen 8 teams meedoen aan deze wedstrijd. De deelnemende teams moeten bestaan uit een leermeester of leraar en een leerling. Zij strijden in 3 rondes om de titel ‘The Dobla Pastry Battle Champion NL 2018’. Te winnen: de kampioens-belt en een hoofdprijs van € 2.500,- cash. De rondes bestaan uit het maken van een dessert taart en friandises, en een mysterieuze black box opdracht. Inschrijven kan via het secretariaat van het Gastronomisch Gilde: info@gastronomischgilde.nl tot 15 september 2017.

De competitie vindt plaats in de wedstrijdkeukens van het Gastronomisch Gilde en kan gevolgd worden door publiek en via live feeds op onder andere Facebook. Deze battle wordt door Dobla  in diverse landen georganiseerd.

Website: Dobla

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.