Op Harry Potter geïnspireerde ‘afternoon Tea’ | Llety Cynin Bed & Breakfast

8-2-2017

  • Llet Cynin
  • Llet Cynin
  • Llet Cynin
  • Llet Cynin
  • Llet Cynin

Ben jij een grote Harry Potter fan; vond jij de Harry Potter boeken belangrijker dan je schoolboeken en heb jij altijd al willen weten hoe de lekkernijen van Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus in het echt smaken? Dan zou je echt een keer bij  Llety Cynin bed-and-breakfast in Wales langs moeten gaan.

Viering van het 20-jarig bestaan van ‘Harry Potter En De Steen Der Wijzen’

Dit jaar wordt het 20-jarig bestaan van het J.K. Rowling’s eerste boek Harry Potter En De Steen Der Wijzen gevierd. Om dit te vieren heeft de Llety Cynin bed-and-breakfast groots uitgepakt. De B&B heeft zijn leef- en eetruimte omgetoverd in Harry Potter sferen en gaat in 2017 twee keer per week een ‘Wizard’s Tea’ organiseren. Gedurende deze ‘Wizard’s Tea’ zal je het gevoel hebben dat je in Zweinstein bent. Vergeet daarom niet je mantel aan te doen en je tovenaars of heksenmuts op te zetten.

Wat kan je verwachten?

Bij aankomst zullen de gasten verdeeld worden over de verschillende afdelingen van Zweinstein; Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw. Tijdens de maaltijd zit iedereen in de Grote Zaal en is de ruimte, net als in de Harry Potter films, versiert met Zweinstein emblemen. Hapjes en drankjes zoals de taart van tante Petunia, het hete boterbier en de chocolade kikkers zullen in uilenkooien geserveerd worden.

Wil je meer weten wat je te wachten staat? Kijk op de website en de Instagram pagina van Llety Cynin bed-and-breakfast. Geïnteresseerd? Maak je reservering en spring op je Nimbus 2000.

Bron: Eater

Website: Llety Cynin

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.